آموزش کامل طرز تهیه کیک گردویی مخصوص و خوشمزه با فر آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک گردویی خوشمزه در منزل مواد لازم کیک گردویی تخم مرغ جدا شده :: ۶ عدد کره :: ۲۰۰ میلی لیتر شکر :: ¼ پیمانه آرد الک شده :: ۲ و یک دوم پیمانه بیکینگ پودر :: یک […]
آموزش کامل طرز تهیه کیک گردویی مخصوص و خوشمزه با فر
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک گردویی خوشمزه در منزل
مواد لازم کیک گردویی
تخم مرغ جدا شده :: ۶ عدد
کره :: ۲۰۰ میلی لیتر
شکر :: ¼ پیمانه
آرد الک شده :: ۲ و یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر :: یک و یک چهارم قاشق غذاخوری
وانیل :: به میزان کافی
شیر :: یک پیمانه
گردوی خرد شده :: یک دوم پیمانه
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک گردویی خوشمزه در منزل
طرز تهیه کیک گردویی
برای تهیه کیک گردویی ابتدا کره را در دمای آشپزخانه قرار می دهیم تا نرم شود سپس آنرا به همراه شکر میزنیم تا سفید شود.
زرده های تخم مرغ را نیز یا فاصله مخلوط کرده می زنیم. آرد، بیکینگ پودر، وانیل، شیر را نیز بتدریج داخل مایه کرده بزنید.
گردو را اضافه کنید. سفیده تخم مرغ را بزنید تا سفت شود بصورت دورانی با مواد قاطی کنید. در حرارت ۱۷۰ درجه ۴۵ دقیقه بپزد.
از این کیک می توانید برای کیک صبحانه و کیک عصرانه نیز استفاده کنید و با تزیین برای کیک تولد هم استفاده کنید.