طرز تهیه عدس پلو آموزش آشپزی و دستور پخت عدس پلو مجلسی و بسیار خوشمزه مواد لازم عدس پلو برنج :•: ۳ پیمانه عدس :•: ۱ پیمانه گوشت :•: ۲۰۰ گرم کشمش :•: ۲۰۰ گرم زعفران :•: به مقدار لازم پیاز داغ :•: به میزان کافی نمک و روغن :•: به مقدار لازم آموزش آشپزی […]
طرز تهیه عدس پلو
آموزش آشپزی و دستور پخت عدس پلو مجلسی و بسیار خوشمزه
مواد لازم عدس پلو
برنج :•: ۳ پیمانه
عدس :•: ۱ پیمانه
گوشت :•: ۲۰۰ گرم
کشمش :•: ۲۰۰ گرم
زعفران :•: به مقدار لازم
پیاز داغ :•: به میزان کافی
نمک و روغن :•: به مقدار لازم
آموزش آشپزی و دستور پخت عدس پلو مجلسی و بسیار خوشمزه
طرز تهیه عدس پلو
برای تهیه عدس پلو ابتدا عدس را در آب میریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا بپزد ، توجه داتشه باشید که اگر عدس بیش از حد بپزد حالت خود را از دست می دهد و دفرمه می شود.سپس برنج را می شوییم و به عدس اضافه می کنیم به صورتی که یک بند انگشت روی برنج و عدس ، آب قرار بگیرد.
نمک و روغن را نیز اضافه می کنیم و زمانی که آب روی عدس پلو کشیده شد آنرا دم می گذاریم. برای تهیه مواد روی عدس پلو ، گوشت چرخ کرده و نمک را با یک فنجان آب و مقداری روغن می پذیرم و کمی تفت می دهیم.
کشمش ها یک ربع داخل آب قرار می دهیم تا خیس بخورند ، سپس آبکش می کنیم و در ماهیتابه تفت می دهیم. مقداری از عدس پلو را با زعفران قاطی می کنیم و پلوی زعفرانی را با پیاز داغ ، گوشت چرخ کرده و کشمش مخلوط می کنیم و هنگام سرو برای تزیین و طعم بهتر روی عدس پلو می ریزیم.
برای تهیه عدس پلو برای تعداد نفرات بیشتر به ازای هر نفر ۱۰۰ گرم برنج و میزان عدس یک سوم میزان برنج است. عدس پلو بیشتر در مراسمات نذری به صورت تعداد بالا پخته می شود.
ایده برای تزیین عدس پلو
تزیین عدس پلو با عدس های پخته شده و گوشت های قلقلی و خوشمزه