آموزش طرز تهیه کیک کلاسیک شکلاتی خوشمزه مخصوص عصرانه و صبحانه
آموزش طرز تهیه کیک کلاسیک شکلاتی خوشمزه مخصوص عصرانه و صبحانه

آموزش طرز تهیه کیک کلاسیک شکلاتی خوشمزه مخصوص عصرانه و صبحانه کیک کلاسیک شکلاتی یکی از دسرهای خارجی بسیار شیک و با کلاس است که می توانید آنرا نه تنها به عنوان دسر بلکه برای صبحانه یا عصرانه سرو کنید. با این اموزش همراه باشید تا این کیک اسپشیال را در منزل تهیه نمایید. مواد […]

آموزش طرز تهیه کیک کلاسیک شکلاتی خوشمزه مخصوص عصرانه و صبحانه

کیک کلاسیک , طرز تهیه کیک کلاسیک , دستور پخت کیک کلاسیک , درست کردن کیک کلاسیک

کیک کلاسیک شکلاتی یکی از دسرهای خارجی بسیار شیک و با کلاس است که می توانید آنرا نه تنها به عنوان دسر بلکه برای صبحانه یا عصرانه سرو کنید. با این اموزش همراه باشید تا این کیک اسپشیال را در منزل تهیه نمایید.

کیک کلاسیک , طرز تهیه کیک کلاسیک , دستور پخت کیک کلاسیک , درست کردن کیک کلاسیک

مواد لازم کیک کلاسیک

کره :•: ¾ پیمان

تخم مرغ :•: سه عدد

آرد سفید :•: دو پیمانه

کاکائو شیرین نشده :•: ¾ پیمانه پودر

جوش شیرین :•: یک قاشق چایخوری

بیکینگ پودر :•: ¾ قاشق چایخوری

نمک :•: نصف قاشق چایخوری

شکر :•: دو پیمانه

وانیل :•: دو قاشق چایخوری

شیر :•: یک و نیم پیمانه

کیک اسفنجی شکلاتی , طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی خامه ای , دستور پخت کیک اسفنجی شکلاتی ساده

کیک کلاسیک شکلاتی , کیک کلاسیک شیرین عسل , کیک کلاسیک پنیر , کیک کلاسیک چیز

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک کلاسیک شکلاتی خوشمزه

طرز تهیه کیک کلاسیک

 برای تهیه کیک کلاسیک ابتدا کره را از یخچال خارج کنید و به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید بیرون بماند،سپس کف قالب کیک یک ورق روغنی بگذارید و چند قطره روغن مایع کف ورق بریزید

و با قلمو به تمام سطح قالب روغن را آغشته کنید تا چرب شود بعد کمی آرد کف قالب بپاشیدو در کناری قالب را قرار دهید.

در کاسه ای بزرگ آرد،پودر کاکائو،بیکینگ پودر،جوش شیرین و نمک  را بریزید و با قاشق خوب با یکدیگر مخلوط و زیر و رو کنید.فر را روی دمای ۳۵۰درجه فارنهایت قرار دهید تا گرم شود.

کره را در ظرف هم زن بگذارید و ۳۰ثانیه از سرعت متوسط تا تند هم بزنید.سپس شکر را کم کم اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید.پس از آنکه کاملا شکر در کره حل شد ،بمدت ۲ دقیقه دیگر هم بزنید

و کناره های ظرف را تمیز کنید و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید و وانیل را نیز بیفزایید و ۳۰ثانیه هم بزنید سپس مخلوط آرد ،پودر کاکائو و….که در بالا با یکدیگر مخلوط کردیم را کم کم به مواد اضافه میکنیم.

به این صورت که ابتدا کمی از مواد داخل کاسه (آرد و پودر کاکائو…)میریزیم و سپس کمی شیر هم میزنیم دوباره مجدد کمی مخلوط آرد مجددا شیر و هم میزنیم تا مایعی نرم و یکدست داشته باشیم

آنگاه بمدت۲۰ثانیه از سرعت متوسط تا سرعت زیاد هم بزنید و در قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. قالب را در فر گرم شده قرار دهید تا بمدت ۳۵الی۴۰دقیقه پخته شود و با طعم عالی کیک کلاسیک عصرتان را دلپذیرتر کنید

کیک یزدی , طرز تهیه کیک یزدی خوشمزه , دستور پخت کیک یزدی یا کیک فنجانی

آموزش طرز تهیه کیک کلاسیک شکلاتی خوشمزه مخصوص عصرانه و صبحانه

4.1/5 - (39 امتیاز)