آموزش کامل طرز تهیه خورش پیچاق قیمه اردبیلی خوشمزه و مجلسی
آموزش کامل طرز تهیه خورش پیچاق قیمه اردبیلی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه خورش پیچاق قیمه اردبیلی خورش بادام اردبیلی یا خورش پیچاق قیمه یکی از خورش های ایرانی و غذای سنتی و محلی مردم شهر اردبیل است که مواد تشکیل دهنده آن شامل گوشت ، خلال بادام ، تخم مرغ و ادویه های مختلف است.در ادامه آموزش پخت این خورش خوشمزه را برای شما آماده […]

طرز تهیه خورش پیچاق قیمه اردبیلی

پیچاق قیمه,طرز تهیه پیچاق قیمه,دستور پخت پیچاق قیمه,درست کردن پیچاق قیمه

خورش بادام اردبیلی یا خورش پیچاق قیمه یکی از خورش های ایرانی و غذای سنتی و محلی مردم شهر اردبیل است که مواد تشکیل دهنده آن شامل گوشت ، خلال بادام ، تخم مرغ و ادویه های مختلف است.در ادامه آموزش پخت این خورش خوشمزه را برای شما آماده کرده ایم.

پیچاق قیمه,طرز تهیه پیچاق قیمه,دستور پخت پیچاق قیمه,درست کردن پیچاق قیمه

مواد لازم پیچاق قیمه

گوشت گوسفندی :•: ۴۰۰ گرم

پیاز متوسط :•: ۴ عدد

تخم مرغ :•: ۴ عدد

خلال بادام :•: ۱/۲ پیمانه

زعفران :•: ۱/۲ قاشق چایخوری

برگ بو :•: ۲ عدد

آب :•: ۱ لیتر

کره محلی :•: ۱۰۰ گرم

آبغوره یا آب لیمو :•: ۱ قاشق غذا خوری

ادویه خورشتی :•: به میزان لازم

ادویه خورشتی شامل کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک می باشد.

خورشت ریواس,طرز تهیه خورشت ریواس,دستور پخت خورش ریواس,درست کردن خورش ریواس

پیچاق قیمه اردبیلی,پیچاق قیمه تبریزی,پیچاق قیمه آذربایجانی,پیچاق قیمه با مرغ,غذای پیچاق قیمه

دستور آشپزی و طرز پخت پیچاق قیمه خوشمزه و مجلسی اردبیل

طرز تهیه پیچاق قیمه

برای تهیه پیچاق قیمه ابتدا خلال بادام ها را در کاسه ای از آب بریزید و بمدت ۲ ساعت تامل کنید تا خیس بخورد.سپس خلال بادام ها را پس از ۲ ساعت در آبکش بریزید.

پیاز ها را پوست بگیرید و بشورید و روی تخته آشپزخانه با چاقو بشکل خلالی خرد کنید و در تابه ای کمی کره بریزید و زیر شعله را کم کنید تا کره آب شود سپس پیازها را در آن تفت دهید و صبر کنید تا طلایی شوند

کمی از پیاز را در بشقابی بریزید و در کناری بگذارید سپس گوشت گوسفندی که خورشتی (بشکل مربع نسبتا بزرگ) خرد کرده ای زا در تابه بریزید و تفت دهید و بعد برگ بو را نیز اضافه کنید

و پیاپی تفت دهید تا آب گوشت کاملا کشیده شود سپس مواد را در قابلمه ای بریزید و کاری،فلفل،زردچوبه،دارچین،هل و نمک به هر میزان که تمایل دارید بروی مواد داخل قابلمه بپاشید

و تفت دهید تا ادویه ها به تمام مواد برسد سپس آب به مقداری که احساس میکنید کافی است بریزید (۵ الی ۶ لیوان) و صبر کنید تا گوشت ها با حرارت ملایم کاملا مغز پخت شوند.

در تابه ای کوچک مقدار باقی مانده کره را بریزید و روی شعله کم بگذارید تا کره آب شود سپس بادام خلال شده را در کره بریزید و تفت دهید و در قابلمه بریزید و سپس زعفران را نیز اضافه کنید.

اگر دیدید مقدار آبی که خورش پیچاق قیمه دارد همان میزانی است که شما میخواهید طعم خورشت پیچاق قیمه را بچشید و اگر ادویه آن کم بود اضافه کنید.

در آخر تخم مرغ ها را تک تک در کاسه ای بشکنید اگر سالم بود در قابلمه روی خورشت بریزید و مقداری زعفران روی آنها بپاشید و در قابلمه را بگذاید تا تخم مرغ ها بسته شوند

در ظرفی بکشید و با مقداری پیاز داغ که کنار گذاشته بودید آن را تزئین کنید و پیچاق قیمه را با پلو نوش جان کنید.

خورش چغاله بادام,طرز تهیه خورش چغاله بادام,دستور پخت خورش چغاله بادام,درست کردن خورش چغاله بادام

آموزش کامل طرز تهیه خورش پیچاق قیمه اردبیلی خوشمزه و مجلسی

4/5 - (57 امتیاز)