آموزش کامل طرز تهیه بورک با برگ کلم خوشمزه و مجلسی با مرغ دستور آشپزی و طرز پخت بورک با برگ کلم خوشمزه و مجلسی مواد لازم بورک با برگ کلم مرغ پخته :•: ۳۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد سیب زمینی :•: ۱ عدد پیاز خرد شده :•: ۱ عدد هویج رنده شده :•: […]
آموزش کامل طرز تهیه بورک با برگ کلم خوشمزه و مجلسی با مرغ
دستور آشپزی و طرز پخت بورک با برگ کلم خوشمزه و مجلسی
مواد لازم بورک با برگ کلم
مرغ پخته :•: ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
سیب زمینی :•: ۱ عدد
پیاز خرد شده :•: ۱ عدد
هویج رنده شده :•: ۱ عدد
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
آویشن :•: به میزان لازم
پیاز :•: ۱ عدد
هویج :•: ۱ عدد
کلم سفید :•: به میزان لازم
دستور آشپزی و طرز پخت بورک با برگ کلم خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه بورک با برگ کلم
برای تهیه بورک با برگ کلم ابتدا مرغ را در قابلمه ای میگذاریم و حدودا ۲ الی ۳ لیوان آب روی آن میریزید و کمی پیاز (بجهت گرفتن بوی مرغ) در داخل آن بریزید و بگذارید ۳۰ دقیقه با شعله زیاد بپزد.
پس از پخت مرغ آن را در صافی بگذارید تا خنک شود سپس با دست یا روی تخته آشپزخانه با چاقو مرغ را ریش ریش کنید. در قابلمه ای متوسط آب بریزید و حرارت آن را زیاد کنید تا بجوش بیاید.
در این حین که آب بجوش بیاید شما برگ کلم سفیدها را ورقه ورقه کنید(وسط آن که خیلی ضخیم است را ببرید و درو بریزید،میتوانید بشکل۷با قیچی برش دهید) و بشورید
و در صافی یا آبکش بگذارید بمحض جوش آمدن آب برگ کلم ها را در آن قرار دهید تا بمدت ۵ دقیقه در آن بمانند و نرم شوند،سپس آبکش کنید و در صافی بگذارید تا خنک شوند.
پیاز را پوست بگیرید و بشورید و نگینی خرد کنید و سیب زمینی را پوست بگیرید و با رنده آن را رنده کنید و در کاسه ای میریزیم سپس هویج را نیز رنده میکنیم ودر کاسه ای دیگر میریزیم.
در تابه ای روغن سرخ کردنی بریزید و با حرارت کم بگذارید تا روغن داغ شود وسپس پیاز را بریزید و تفت دهید کمی که طلایی شد سیب زمینی رنده شده را بریزید و تفت دهید پس از گذشت۳دقیقه هویج را نیز بیفزایید و مجددا تفت دهید
تا کاملا مواد پخته شوند در آخر مرغ های ریش شده را میریزید و نمک،فلفل و آویشن به هر مقداری که تمایل دارید بروی مواد بپاشید و مواد را تفت دهید و تابه را از روی شعله بردارید و در کناری بگذارید و در تابه را بگذارید.
پس از خنک شدن مواد داخل تابه،با قاشق مقداری از مواد داخل تابه را بردارید و در قسمت وسط کلم ها بریزید و بشکل رول کلم را بپیچیدو بالا و پایین آن را داخل بورک ببندید.
در تابه ای کوچک که یک عدد بورک راحت بتواند تکان بخورد حدودا۳/۴روغن بریزید و با حرارت کم بگذارید داغ شود.در این حین شما ۱عدد از تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید
(اگر بورک های آماده شده دیدید زیاد است هر ۲ تا تخم مرغ را بشکنید) وهم بزنید و بورک های آماده شده را در داخل تخم مرغ بزنید و در داخل روغن داغ آرام قرار دهید تا سرخ و طلایی شود.
همه ی بورک ها را به همین شکل سرخ کنید . سپس بورک با برگ کلم را به شکل دلخواه تزیین و نوش جان نمایید. این غذای خوشمزه را می توانید به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو نمایید.