خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه آش جو با کشک بدون گوشت خوشمزه و مقوی

آموزش کامل طرز تهیه آش جو با کشک بدون گوشت خوشمزه و مقوی

تاریخ انتشار : 2 آبان 1396 - 17:30

آموزش کامل طرز تهیه آش جو با کشک بدون گوشت خوشمزه و مقوی

آش جو با کشک , طرز تهیه آش جو , دستور پخت و مواد لازم آش جو سنتی

آموزش آشپزی و دستور تهیه آش جو سنتی خوشمزه

مواد لازم برای آش جو

بلغور جو •°• یک پیمانه

لوبیاچیتی •°• ¼ پیمانه

نخود •°• ی¼ پیمانه

عدس •°• ¼ پیمانه

برنج •°• ¼ پیمانه

پیاز •°• دو تا درشت

سبزی آش •°• نیم کیلو

کشک •°• 2 فنجون

نمک و زردچوبه و نعناء خشک •°• به میزان دلخواه

آش شله قلمکار مشهدی , طرز تهیه آش شله قلمکار گیلان , دستور پخت آش شله قلمکار تبریزی

آش جو با کشک , طرز تهیه آش جو , دستور پخت و مواد لازم آش جو سنتی

آموزش آشپزی و دستور تهیه آش جو سنتی خوشمزه

طرز تهیه آش جو

برای تهیه آش جو ابتدا تمام حبوبات رو خیس کرده و بعد از چند ساعت می پزم.

(بلغور و برنج رو با هم و نخود و لوبیا و عدس رو باهم). اگه جدا جدا هم بپزید مشکلی پیش نمی یاد.

البته باید حبوبات رو از قبل داخل آب بخیسونیم تا کاملا نفخشون از بین بره و سریع تر پخته بشن.

پیازها رو نگینی خرد می کنم و تو قابلمه با روغن سرخ می کنم. وقتی کاملاْ طلائی شدن، از روغن می کشم و تو یه بشقاب می ریزیم.

تو باقیمانده روغن کمی نعناء خشک و زردچوبه می ریزم ، عطر نعناء که بلند شد ، 4 لیوان آب به همراه تمام مواد پخته شده را در قابلمه ریخته و در قابلمه رو می بندم تا آب جوش بیاد.

وقتی جوش اومد سبزی رو می ریزم. تا زمانی که آش جا بیفته هر چند وقت یه بار هم می زنم تا ته نگیره.

وقتی آش جا افتاد یه فنجون کشک رو می ریزم و هم می زنم و این موقع است که نمک آش را اندازه می کنم.

من همیشه وقتی زیر قابلمه رو خاموش می کنم، پیاز داغ رو بهش اضافه می کنم تا عطرش نره. نصف پیازداغ رو می ریزم تو آش و بقیه رو واسه تزئین می ذارم.

آش رشته , طرز تهیه آش رشته , دستور پخت آش رشته

آموزش کامل طرز تهیه آش جو با کشک بدون گوشت خوشمزه و مقوی

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم