آموزش کامل طرز تهیه پیاز داغ کریسپی و ترد مجلسی طلایی و عسلی طرز تهیه پیاز داغ برای تهیه پیاز داغ مجلسی ابتدا پوست پیاز ها را بگیرید و بشویید ، سپس با دقت به صورت خلالی خرد کنید. در ظرف مناسبی آب را بجوشانید و پیاز ها را در آب در حال جوش بریزید […]
آموزش کامل طرز تهیه پیاز داغ کریسپی و ترد مجلسی طلایی و عسلی
طرز تهیه پیاز داغ
برای تهیه پیاز داغ مجلسی ابتدا پوست پیاز ها را بگیرید و بشویید ، سپس با دقت به صورت خلالی خرد کنید. در ظرف مناسبی آب را بجوشانید و پیاز ها را در آب در حال جوش بریزید ، بعد از چند جوش پیاز ها را در آبکش مناسبی بریزید و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود سپس روی پارچه مناسبی پهن کنید تا خشک شوند
پیاز داغ کریپسی
کمی زردچوبه روی پیاز ها بریزید و مخلوط کنید. ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به میزان لازم روغن در ماهیتابه بریزید تا گرم شود سپس پیاز ها را به آرامی به ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید طلایی شوند سپس هم بزنید تا کاملا یکدست سرخ شود.
پیاز داغ ترد
پیاز ها را در صافی بریزید تا روغن اضافی آن خارج شود سپس مصرف کنید. بهتر است پیاز ها را یکباره به ظرف روغن اضافه نکنید بلکه به دفعات و میزان کم در ماهیتابه بریزید و پس از اینکه کاملا سرخ شدند آنها را از ماهیتابه خارج کرده و سری بعدی را اضافه کنید.
پیاز داغ مجلسی
اینکار باعث میشود پیاز داغ یکدست و طلایی داشته باشید. شما میتوانید در مرحله نخست و پس از خارج کردن پیازها از آب جوش روی آنها بجای زردچوبه مقداری زعفران بریزید.
رنگ زردچوبه و زعفران باعث خوشرنگ و طلایی شدن پیاز داغ شما میشود ، این روش به شما پیاز داغ مجلسی و ترد میدهد که در تزئین آش و غذا نیز میتوانید از آن استفاده کنید.
اگر این روش را امتحان کنید متوجه خواهید شد بهترین روش سرخ کردن پیاز همین روش است و پیاز داغ حاصل از این روش بسیار سبک و کریپسی می باشد.