آموزش کامل طرز تهیه شیره انگور خانگی خوشمزه و سنتی در منزل آموزش دستور تهیه و طرز درست کردن شیره انگور در خانه طرز تهیه شیره انگور برای تهیه شیره انگور سنتی ابتدا انگورها را خوب با دقت میشویید و در آبکشی قرار می دهید سپس آنها را با کوشکوب خوب له میکنید تا آب […]
آموزش کامل طرز تهیه شیره انگور خانگی خوشمزه و سنتی در منزل
آموزش دستور تهیه و طرز درست کردن شیره انگور در خانه
طرز تهیه شیره انگور
برای تهیه شیره انگور سنتی ابتدا انگورها را خوب با دقت میشویید و در آبکشی قرار می دهید سپس آنها را با کوشکوب خوب له میکنید تا آب انگور در بیاید ، آب انگور را در ظرفی مانند قابلمه ریخته و خاک سفید را روی بخاری با حرارت یا زیر آفتاب قرار می دهید بعد به آب انگور می افزایید. زیرا خاک اگر حرارت نبیند ، آب انگور را گل آلود می کند.
خاک سفید را میتوانید از عطاری ها خریداری کنید و یا از روستا های در اطراف ملایر (استان همدان) بیابید. که این خاک دارای املاح معدنی فراوانی است. حتما باید درون آب انگور خاک بریزید تا زمان جوشیدن آب انگور ترش بشود و حرام نشود.
آموزش دستور تهیه و طرز درست کردن شیره انگور در خانه
دستور پخت شیره انگور
بعد از افزودن خاک به آب انگور یک شب میگذارید تا استراحت کند ، بعد با استفاده از یک پارچه تمیز آن را صاف میکنید تا خاک از آب انگور جدا شود و پس از ۲ ساعت آب انگور را می جوشانید.
افرادی که شیره سنتی تولید میکنند اعتقاد دارند که اگر آب انگوری که جدا کرده اید از خاک را از ابتدا در قابلمه یا دیگ هایی از جنس روی بریزید و بجوشانید آب انگور طی زمان زودتری کش دار میشود و قوام مییابد و رنگ قهو های روشن و شفاف بخود میگیرد.
آموزش دستور تهیه و طرز درست کردن شیره انگور در خانه
شیره انگور سنتی
حال اگر آب انگور جدا کرده از خاک را از ابتدادر دیگ های مسی بریزید و بجوشانید مدت زمان طولانی تری باید صبر کنید تا کش دار شود و قوام یابد و قاعدتا بدلیل بیشتر جوشیدن رنگش تیره میشود ونهایت شیره انگور سفت تری خواهید داشت.
شیره انگور به همراه ارده یکی از محبوب ترین صبحانه ها می باشد که طرفداران بسیاری در کشورمان دارد. اگر این صبحانه را امتحان نکرده اید حتما آنرا برای یک بار هم که شده تست نمایید.