خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش شیرینی پزی » آموزش طرز تهیه مسقطی شیرازی زعفرانی و ژله ای خوشمزه خانگی

آموزش طرز تهیه مسقطی شیرازی زعفرانی و ژله ای خوشمزه خانگی

تاریخ انتشار : 24 خرداد 1396 - 11:11

آموزش طرز تهیه مسقطی شیرازی زعفرانی و ژله ای خوشمزه خانگی

مسقطی شیرازی , طرز تهیه مسقطی شیرازی زعفرانی , دستور مسقطی شیرازی خوشمزه

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه مسقطی شیرازی خوشمزه

مواد لازم مسقطی شیرازی

«« نشاسته :: نصف پیمانه »»

«« آب :: 7 پیمانه »»

«« شکر :: 3 پیمانه »»

«« روغن مایع :: نصف پیمانه »»

«« خلال بادام :: به مقدار لازم »»

«« خلال پسته :: به مقدار لازم »»

«« زعفران آب کرده :: به مقدار لازم »»

«« گلاب :: 4 قاشق غذاخوری »»

«« هل :: به مقدار لازم »»

نان شیرمال , طرز تهیه نان شیرمال , دستور تهیه نان شیرمال

مسقطی شیرازی , طرز تهیه مسقطی شیرازی زعفرانی , دستور مسقطی شیرازی خوشمزه

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه مسقطی شیرازی خوشمزه در منزل

طرز تهیه مسقطی شیرازی

برای تهیه مسقطی شیرازی ابتدا نشاسته را با 2 پیمانه آب سرد حل می کنیم. سپس 5 پیمانه آب باقیمانده را با 2 پیمانه شکر و نصف پیمانه روغن مایع مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم

تا محلول بجوشد. در ادامه نشاسته را از صافی عبور داده و داخل محلول در حال جوش می ریزیم و دایم هم می زنیم تا غلظت فرنی را بدست آورد

، بعد می گذاریم این مواد با حرارت کم بجوشد و هر از گاهی با قاشق چوبی آنرا هم می زنیم. 2 ساعت بعد دانه های هل را اضافه کرده

و بعد از گذشت 2 ساعت دیگر خلال بادام ، خلال پسته و زعفران آب کرده را به مواد اضافه می کنیم. 20 دقیقه قبل از اتمام کار گلاب را اضافه کرده

و می گذاریم مواد خوب جا بیفتد و از ظرف جدا شود، سپس ظرف مورد نظر را چرب کرده، مسقطی را داخل آن ریخته می گذاریم تا سرد شود، بعد برش می دهیم.

اگر نشاسته را از قبل خیس کنیم ترشی آن گرفته می شود. این مسقطی حدود 3 الی 4 ماه داخل یخچال و در ظرف در بسته قابل نگهداری است.

برای تزیین مسقطی می توانید از پودر پسته ، بادام و یا حتی پودر نارگیل استفاده نمایید.

زولبیا و بامیه , طرز تهیه زولبیا و بامیه , دستور پخت زولبیا و بامیه

آموزش طرز تهیه مسقطی شیرازی زعفرانی و ژله ای خوشمزه خانگی

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم