آموزش طرز تهیه کیک قهوه و گردو اسفنجی فنجانی با شکلات آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک قهوه خوشمزه و گردویی در منزل مواد لازم کیک قهوه آرد :•: ۱۷۵ گرم کره :•: ۱۱۵ گرم شکر :•: ۱۷۵ گرم تخم مرغ :•: ۳ عدد قهوه اسپرسو :•: ۵ میلی گرم گردوی خشک شده :•: […]
آموزش طرز تهیه کیک قهوه و گردو اسفنجی فنجانی با شکلات
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک قهوه خوشمزه و گردویی در منزل
مواد لازم کیک قهوه
آرد :•: ۱۷۵ گرم
کره :•: ۱۱۵ گرم
شکر :•: ۱۷۵ گرم
تخم مرغ :•: ۳ عدد
قهوه اسپرسو :•: ۵ میلی گرم
گردوی خشک شده :•: ۷۵ گرم
مواد لازم برای شربت
قهوه اسپرسوی داغ :•: ۳۰ میلی گرم
شکر :•: ۵۰ گرم
مواد لازم برای روی کیک
خامه :•: ۱۰۰ گرم
شکلات شیری ذوب :•: ۵۰ گرم
گردوی دو نیم شده :•: ۱۲ عدد
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک قهوه خوشمزه و گردویی در منزل
طرز تهیه کیک قهوه
قبل از درست کردن کیک قهوه ، فر را روی ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم میکنید. ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه ای میریزیم اگر سالم بودند داخل ظرف همزن بریزید و شکر ،کره و آرد را نیز اضافه کنید سپس همزن را روشن کنید تا مواد در هم حل شوند
و مایعی روان و نرم بدست بیاید بعد گردو های تکه شده و قهوه اسپرسو را آرام به مواد بیفزایید و کاغذ های مخصوص کیک را بیاورید و یک قاشق غذاخوری از مواد کیک قهوه را داخل کاغذها بریزید و ۱۵دقیقه بگذارید در فر بماند تا پف کند و خودش را بگیرد سفت شود.
البته اگر بخواهید می توانید این کیک را در سایز بزرگ تهیه کنید و بستگی به قالب شما دارد . ما در اینجا از قالب فنجانی مانند کیک یزدی استفاده کردیم.
قهوه اسپرسو داغ شده را با شکر مخلوط کنید و بلافاصله پس از در آوردن کیک ها از فر در روی آنها با چنگال سوراخ ایجاد کنید و شربت را در سوراخ ها بریزید و صبر کنید تا کیک ها خنک شوند.
در آخر هم برای تزیین کیک قهوه ، خامه و شکلات شیری (که گذاشتیم در ظرفی روی کتری و بمرور آب شده است) ذوب شده را میگذارید خنک شود و با هم مخلوط میکنید تا نرم شود.
حالا برای تزیین کیک قهوه مانند کیک های معمول مثل کیک تولد و کیک شکلاتی البته در سایز کوچکتر مواد را به سلیقه خود روی کیک می مالیم و روی مواد را با گردو می پوشانیم.