آموزش طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز مجلسی خوشمزه تبریزی با گوشت آموزش آشپزی و دستور تهیه کوکوی لوبیا سبز مجلسی و مخصوص تبریزی را در مجله “پاتوق من” بخوانید. مواد لازم برای کوکوی لوبیا سبز « لوبیا سبز خرد شده :: ۷۰۰ گرم » « هویج نگینی شده :: ۴ عدد » « پیاز خرد […]
آموزش طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز مجلسی خوشمزه تبریزی با گوشت
آموزش آشپزی و دستور تهیه کوکوی لوبیا سبز مجلسی و مخصوص تبریزی را در مجله “پاتوق من” بخوانید.
مواد لازم برای کوکوی لوبیا سبز
« لوبیا سبز خرد شده :: ۷۰۰ گرم »
« هویج نگینی شده :: ۴ عدد »
« پیاز خرد شده بزرگ :: ۱ عدد »
« گوشت چرخ کرده :: ۳۰۰ گرم »
« سیب زمینی نگینی خرد شده متوسط :: ۴ عدد »
« تخم مرغ :: ۶ عدد »
« زرشک :: ۲/۳ پیمانه »
« نمک و ادویه :: به میزان لازم »
« روغن برای سرخ کردن :: به مقدار کافی »
آموزش آشپزی و دستور تهیه کوکوی لوبیا سبز مجلسی و مخصوص تبریزی
طرز تهیه کوکو لوبیا سبز مجلسی
برای تهیه کوکو لوبیا سبز ابتدا لوبیا و هویج خرد شده را با هم بپزید تا حدی که آب آن کاملا خشک شود. سپس سیب زمینی ها و پیاز را به صورت جداگانه سرخ کنید.
گوشت را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا گوشت بپزد. تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بشکنید ،
سپس لوبیا و هویج را اضافه کنید و بعد از آن سیب زمینی و گوشت سرخ شده را اضافه کنید. در این مرحله زرشک را به مواد کوکو اضافه کنید
و مواد را کاملا هم بزنید تا مخلوط شود و بعد از مخلوط کامل مایع کوکو لوبیا سبز را داخل ماهی تابه سرخ کنید.
سپس می توانید به همراه خیارشور و گوجه فرنگی میل نمایید.
کوکوی لوبیا سبز در فر
فر را با دمای ۲۱۰ درجه روشن کنید. قالب را خوب چرب کنید. مواد را درون آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. بعد زرشک، پیاز داغ خلالی و سیبزمینی خلالی را روی آن بپاشید و با پشت قاشق کمی فشار دهید تا روی سطح کوکو لوبیا سبز قرار نگیرد.
بعد روی قالب را فویل بکشید و از چند جا سوراخ کنید. آن را ردیف وسط فر قرار داده و ۳۰ دقیقه بپزید. بعد از این مدت دما را بگذارید روی ۱۹۰ و قالب را بگذارید کف فر و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا روی کوکو هم طلایی شود و ببندد.