آموزش طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ دستور آشپزی و طرز تهیه خورشت ریواس خوشمزه و مجلسی در خانه مواد لازم خورش ریواس گوشت یا سینه مرغ :•: ۵۰۰ گرم ریواس :•: یک و نیم کیلوگرم پیاز سرخ شده :•: ۳ قاشق سوپخوری روغن آبکرده :•: ۳ قاشق سوپخوری نعنا […]
آموزش طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ
دستور آشپزی و طرز تهیه خورشت ریواس خوشمزه و مجلسی در خانه
مواد لازم خورش ریواس
گوشت یا سینه مرغ :•: ۵۰۰ گرم
ریواس :•: یک و نیم کیلوگرم
پیاز سرخ شده :•: ۳ قاشق سوپخوری
روغن آبکرده :•: ۳ قاشق سوپخوری
نعنا و جعفری :•: ۵۰۰ گرم
آرد برنج :•: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
پیاز :•: ۲ عدد
دستور آشپزی و طرز تهیه خورشت ریواس خوشمزه و مجلسی در خانه
طرز تهیه خورش ریواس
برای تهیه خورش ریواس ابتدا نعنا و جعفری را پاک کنید و بشورید و روی تخته با چاقو خرد کنید و یا در خردکن بریزیدو سپس درقابلمه ای روغن بریزید و زیر شعله را کم کنید و سبزی ها را در روغن تفت دهید.
پیازها را پوست بگیریر و بشورید وروی تخته با چاقو نگینی خرد کنید،قابلمه را روی گاز بگذارید و شعله را روی کم بگذارید و روغن در قابلمه بریزید و صیر کنید تا داغ شود سپس پیاز را اضافه کنید
و تفت دهید و گوشت گوسفندی یا سینه مرغ را روی تخته به شکل مربع مربع برش دهید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا رنگ گوشت تغییر کند سپس نعنا و جعفری خرد شده را بیفزایید.
و مخلوط کنید.یک قاشق آرد برنج را با نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید در قابلمه بریزید( تا خورشت لعاب بیشتری بیندازد) ۳ لیوان آب،نمک،فلفل به خورشت اضافه کنید و صبر میکنید تا خورشت ریواس جا بیفتد.
در این فرصتی که دارید پوست ریواس ها را بگیرید و به اندازه ۳ ساتیمتر ۳سانتیمتر خرد کنید و به محض جا افتادن خورشت ریواسها را اضافه کنید و دیگر هم نزنید و در قابلمه را بگذارید تا ۱۵ دقیقه بعد که خورشت ریواس شما آماده برای نوش جان کردن با پلو است.
این خورش یک خورش مناسبتی است و در تمام سال نمی توانیم آنرا تهیه کنیم. البته با فریز کردن ریواس های تازه می توانیم در تمام سال خورش ریواس تهیه کنیم.