آموزش طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغ آموزش آشپزی و دستور تهیه خورشت آلو اسفناج مجلسی و خوشمزه مواد لازم خورشت آلو اسفناج گوشت گوسفند یا سینه مرغ :•: نیم کیلوگرم پیاز داغ :•: ۲ قاشق سوپخوری اسفناج :•: ۱ کیلو گرم آلو برقانی :•: ۱۵۰ گرم نمک و […]
آموزش طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی و خوشمزه با گوشت و مرغ
آموزش آشپزی و دستور تهیه خورشت آلو اسفناج مجلسی و خوشمزه
مواد لازم خورشت آلو اسفناج
گوشت گوسفند یا سینه مرغ :•: نیم کیلوگرم
پیاز داغ :•: ۲ قاشق سوپخوری
اسفناج :•: ۱ کیلو گرم
آلو برقانی :•: ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
آبلیمو یا آب نارنج :•: به میزان لازم
آموزش آشپزی و دستور تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه خورشت آلو اسفناج
برای تهیه خورش آلو اسفناج ابتدا گوشت گوسفند یا گوشت مرغ را به اندازه گوشت قورمه سبزی خرد می کنیم ، سپس آنرا می شوییم و در قابلمه کمی تفت می دهیم.
پس از آن دو لیوان آب ، پیاز داغ و آلو برقانی را به گوشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد. اسفناج را خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم.
بعد از اینکه اطمینان حاصل کردیم گوشت پخته است ، اسفناج را به آن اضافه می کنیم و با ادویه ، نمک ، فلفل و آبلیمو خورشت آلو اسفناج را مزه دار می کنیم
و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خورشت مان به خوبی جا بیفتد.در پایان خورش را در ظرف مناسب می کشیم و با برنج سرو می کنیم.