آموزش کامل طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله توت فرنگی ، انار و یا لیمو
آموزش کامل طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله توت فرنگی ، انار و یا لیمو

آموزش کامل طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله توت فرنگی ، انار و یا لیمو آموزش تهیه دسر و دستور تهیه پاناکوتا با ژله خوشمزه در منزل را در مجله “پاتوق من” بیاموزید. مواد لازم پاناکوتا با ژله خامه :•: ۷۵۰ گرم ژلاتین :•: ۳ قاشق سوپ خوری شکر :•: ۹۰ گرم وانیل :•: ¼ […]

آموزش کامل طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله توت فرنگی ، انار و یا لیمو

پاناکوتا با ژله , طرز تهیه پاناکوتا با ژله , دستور پاناکوتا با ژله , درست کردن پاناکوتا با ژله

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه پاناکوتا با ژله خوشمزه در منزل را در مجله “پاتوق من” بیاموزید.

مواد لازم پاناکوتا با ژله

خامه :•: ۷۵۰ گرم

ژلاتین :•: ۳ قاشق سوپ خوری

شکر :•: ۹۰ گرم

وانیل :•: ¼ قاشق چایخوری

رنده پوست لیمو یا میوه مورد نظر :•: ¼ قاشق چایخوری

اسانس لیمو یا میوه مورد نظر :•: چند قطره

ژله لیمو یا نوع دیگر  :•: یک بسته

پاناکوتا زعفرانی,طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی,دستور دسر پاناکوتا زعفرانی

پاناکوتا با ژله انار , پاناکوتا با ژله توت فرنگی ,پاناکوتا با ژله پرتقال,پاناکوتا با ژله البالو,پاناکوتا با ژله الوورا,پاناکوتا با ژله لیمو

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه پاناکوتا با ژله خوشمزه در منزل

طرز تهیه پاناکوتا با ژله

برای تهیه پاناکوتا با ژله ابتدا کتری را تا نصف حجمی که دارد آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب بجوش بیاید سپس یک لیوان از آب جوشیده را در کاسه ای بریزید و کاسه را روی کتری بگذارید

و ژله لیمو را کم کم به آب جوش اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا ژله در آب جوش حل شود،سپس یک لیوان آب سرد به آن بیفزایید و مجددا هم بزنید و در قالب مورد نظرتان بریزید و صبر کنید تا کاملا ژله لیمو ببندد.

به اندازه ۳ قاشق از روی خامه بردارید و در کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا بشکل اسفنجی در بیاید،سپس باقیمانده خامه را در شیرجوش بریزید و وانیل رنده شده

و پوست و اسانس لیمو را روی آن بریزید و حرارت را ملایم کنید پیاپی هم بزنید و شکر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا در مواد حل شود.زمانی که تقریبا به جوش آمد از روی حرارت بردارید

و ژلاتین و خامه در کاسه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین در آن حل شود.صبر کنید تا کمی خنک شود زیرا اگر داغ روی ژله بریزید ممکن است ژله لیمویی را خراب کند.

سپس ژله کاملا بسته شده را از یخچال در آورید و مایع را روی ژله بریزید و بمدت زمان ۲ساعت در یخچال بگذارید تا کرم خوب ببندد و جداره های قالب را کمی گرم کنید و دسر را در ظرف مورد نظرتان برگردانید و نوش جان کنید.

چیز کیک,طرز تهیه چیز کیک,دستور پخت چیز کیک,درست کردن چیز کیک

آموزش کامل طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله توت فرنگی ، انار و یا لیمو

3.7/5 - (39 امتیاز)