آموزش طرز تهیه بستنی سنتی ایرانی خوشمزه زعفرانی با ثعلب آموزش تهیه دسر و دستور تهیه بستنی سنتی خوشمزه و مجلسی مواد لازم بستنی سنتی شیر پر چرب :•: ۱ لیتر شکر :•: ۵۰۰ گرم زعفران :•: به مقدار لازم ثعلب :•: ۱ قاشق غذاخوری گلاب :•: نصف استکان خلال پسته :•: ۵۰ گرم موز […]
آموزش طرز تهیه بستنی سنتی ایرانی خوشمزه زعفرانی با ثعلب
مواد لازم بستنی سنتی
شیر پر چرب :•: ۱ لیتر
شکر :•: ۵۰۰ گرم
زعفران :•: به مقدار لازم
ثعلب :•: ۱ قاشق غذاخوری
گلاب :•: نصف استکان
خلال پسته :•: ۵۰ گرم
موز و آناناس :•: به دلخواه
طرز تهیه بستنی سنتی
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه بستنی سنتی برای ۲ نفر مناسب می باشد . ابتدا شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید و مقداری زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید
حالا باید ثعلب و شکر را با هم خوب مخلوط کنید سپس کم کم و با دقت به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و ثعلب حل شوند و مایه بستنی غلیظ شود.
مایه بستنی را از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ای مناسب بریزید سپس کاسه را روی ظرفی پر از یخ قرار دهید ، بستنی را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و کشدار شود سپس ظرف بستنی را داخل فریزر قرار دهید
پس از ۳۰ دقیقه بستنی را از فریزر خارج کنید و با همزن بزنید تا کشدار شود و مجدد داخل فریزر قرار دهید ، این عمل را چند بار انجام دهید.
پس از اینکه بستنی سنتی آماده شد باید خامه های یخ زده را تکه تکه کنید و بهمراه خلال پسته یا به دلخواه خردهای اناناس و موز به بستنی اضافه نمایید ، بستنی را به مدت حداقل ۵ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا آماده شود.