خانه » آشپزی و تغذیه » انواع مربا و ترشی » آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه با هویج و سبزیجات

آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه با هویج و سبزیجات

تاریخ انتشار : ۲۲ تیر ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۵

آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه با هویج و سبزیجات

ترشی بادمجان شکم پر تبریزی , طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر جنوبی , دستور ترشی بادمجان شکم پر شمالی

آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر در منزل

مواد لازم ترشی بادمجان شکم پر

بادمجان قلمی :•: 1 کیلوگرم

سرکه :•: به مقدار لازم

سیر :•: 250 گرم

هویج :•: 200 گرم

سبزی ترشی :•: به مقدار لازم

فلفل سبز :•: 50 گرم

خیارشور فوری , طرز تهیه خیارشور یک روزه , خیارشور ترد و خوشمزه با سرکه

ترشی بادمجان شکم پر تبریزی , طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر جنوبی , دستور ترشی بادمجان شکم پر شمالی

آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر در منزل

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

ابتدا موادی که قرار است داخل شکم بادمجان ها را با آن پر کنیم یعنی فلفل، هویج، سیر و سبزی را خرد کرده و با هم مخلوط می کنیم.

بادمجان ها را با دادن یک برش عمودی و باز کردن شکم آنها در داخل سرکه به مدت 5 الی 7 دقیقه می پزیم  و بعد از پختن آنها را از سرکه بیرون آورده و اجازه می دهیم تا خوب سرد شوند و سپس شکم بادجان ها را با موادی که از قبل خرد و مخلوط کرده ایم پر می کنیم.

بادمجان های شکم پر را درون ظرف مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اضافه می نیم به اندازه ای که سرکه تا اندازه ی بالاتر از بادمجان ها باشد ، در ظرف را خوب می بندیم و بعد از 10 الی 12 روز ترشی قابل خوردن است.

بادمجان شکم پر , طرز تهیه بادمجان شکم پر تبریزی , بادمجان شکم پر قارنی یاریخ

آموزش طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه با هویج و سبزیجات


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
امتیاز 4.23 ( 92 رای )
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
بستن تبلیغ
بستن تبلیغ