خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه کباب ترکی خانگی خوشمزه با مرغ و گوشت چرخ کرده

آموزش طرز تهیه کباب ترکی خانگی خوشمزه با مرغ و گوشت چرخ کرده

تاریخ انتشار : 26 تیر 1396 - 11:01

آموزش طرز تهیه کباب ترکی خانگی خوشمزه با مرغ و گوشت چرخ کرده

کباب ترکی خانگی , طرز تهیه کباب ترکی خانگی با مرغ , دستور پخت و مواد لازم کباب ترکی خوشمزه

دستور آشپزی و طرز پخت کباب ترکی خوشمزه در منزل

مواد لازم برای کباب ترکی خانگی

گوشت فیله گوساله یا گوشت چرخ کرده :•: 500 گرم

گوشت فیله مرغ :•: 4 تا 5 عدد

قارچ :•: 300 گرم

فلفل دلمه :•: 1 عدد

نمک و فلفل :•: به میزان لازم

سیر :•: 2 تا3 عدد

پیاز :•: یک عدد بزرگ

روغن :•: به میزان لازم

سیب زمینی :•: 2 عدد متوسط

کباب کوبیده , چلو کباب کوبیده بازاری در منزل , کباب کوبیده رستورانی

کباب ترکی خانگی , طرز تهیه کباب ترکی خانگی با مرغ , دستور پخت و مواد لازم کباب ترکی خوشمزه

دستور آشپزی و طرز پخت کباب ترکی خوشمزه در منزل

طرز تهیه کباب ترکی خانگی

برای تهیه کباب ترکی ابتدا در یک ماهیتابه گود، مقداری روغن بریزید و پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید. سیر را خرد کرده و به آن اضافه کنید.  گوشت گوساله و مرغ را به ورقه های نازک برش بزنید و با حرارت زیاد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کنید. قارچ و فلفل دلمه را خرد کنید و به گوشت های ورقه ای و سرخ شده بیفزایید (قبل از سرخ کردن قارچ ها، یک قاشق آّب لیمو به آن اضافه کنید تا رنگ آن تیره نشود).

اکنون همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل به آنها بزنید. در ظرف را ببندید و آن را از روی حرارت بردارید تا مواد نرم و طعم دار شوند. سیب زمینی را خلال کرده ، کمی آب پز کنید (دقت کنید نیمه پز شده باشد). سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشید و سرخ کنید.

غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و سیب زمینی را کنار دیس بریزید و با سبزیجات تازه و زیتون تزیین کباب را آغاز کنید. همچنین می توانید همه مخلفات آماده شده را در نان گذاشته به شکل ساندویچ مصرف کنید.

جوجه کباب , طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه , جوجه کباب رستورانی

آموزش طرز تهیه کباب ترکی خانگی خوشمزه با مرغ و گوشت چرخ کرده

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم