طرز تهیه کباب ترکی کباب ترکی از معروف ترین غذاهای کشور ترکیه است که مانند فلافل خودمان در دکه های کنار خیابانی تهیه و به فروش میرسد. این غذای خوشمزه در کشورمان به شدت فراگیر شده است و برای همین اموزش کامل تهیه ان را برای شما اماده کرده ایم ، با ما همراه باشید. […]
طرز تهیه کباب ترکی
کباب ترکی از معروف ترین غذاهای کشور ترکیه است که مانند فلافل خودمان در دکه های کنار خیابانی تهیه و به فروش میرسد. این غذای خوشمزه در کشورمان به شدت فراگیر شده است و برای همین اموزش کامل تهیه ان را برای شما اماده کرده ایم ، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای کباب ترکی خانگی
گوشت فیله گوساله یا گوشت چرخ کرده :•: ۵۰۰ گرم
گوشت فیله مرغ :•: ۴ تا ۵ عدد
قارچ :•: ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه :•: ۱ عدد
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
سیر :•: ۲ تا۳ عدد
پیاز :•: یک عدد بزرگ
روغن :•: به میزان لازم
سیب زمینی :•: ۲ عدد متوسط
دستور آشپزی و طرز پخت کباب ترکی خوشمزه در منزل
طرز تهیه کباب ترکی خانگی
برای تهیه کباب ترکی ابتدا در یک ماهیتابه گود، مقداری روغن بریزید و پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید. سیر را خرد کرده و به آن اضافه کنید. گوشت گوساله و مرغ را به ورقه های نازک برش بزنید و با حرارت زیاد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کنید. قارچ و فلفل دلمه را خرد کنید و به گوشت های ورقه ای و سرخ شده بیفزایید (قبل از سرخ کردن قارچ ها، یک قاشق آّب لیمو به آن اضافه کنید تا رنگ آن تیره نشود).
اکنون همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل به آنها بزنید. در ظرف را ببندید و آن را از روی حرارت بردارید تا مواد نرم و طعم دار شوند. سیب زمینی را خلال کرده ، کمی آب پز کنید (دقت کنید نیمه پز شده باشد). سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشید و سرخ کنید.
غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و سیب زمینی را کنار دیس بریزید و با سبزیجات تازه و زیتون تزیین کباب را آغاز کنید. همچنین می توانید همه مخلفات آماده شده را در نان گذاشته به شکل ساندویچ مصرف کنید.