آموزش طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه خانگی با کرم مخصوص آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه در منزل مواد لازم خمیر شیرینی دانمارکی آرد ذرت یا نشاسته پودر شده :•: ۲۵۰ گرم آرد کاملا سفید :•: ۷۵۰ گرم نمک :•: یک قاشق چایخوری آب ولرم :•: به مقدار لازم کره :•: ۲۵۰ […]
آموزش طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه خانگی با کرم مخصوص
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه در منزل
مواد لازم خمیر شیرینی دانمارکی
آرد ذرت یا نشاسته پودر شده :•: ۲۵۰ گرم
آرد کاملا سفید :•: ۷۵۰ گرم
نمک :•: یک قاشق چایخوری
آب ولرم :•: به مقدار لازم
کره :•: ۲۵۰ گرم
شیر :•: ۱ فنجان
تخم مرغ :•: ۲ عدد
شکر :•: ۲ قاشق سوپخوری
روغن مایع :•: ۳ قاشق سوپخوری
مایع خمیر ترش :•: یک قاشق سوپخوری
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه در منزل
طرز تهیه خمیر شیرینی دانمارکی
در ابتدای کار یک قاشق چایخوری شکر را در یک فنجان شیر گرم یا آب حل کرده و مایع خمیر را اضافه می کنیم و می گذاریم مایع خمیر پف کند.
در یک ظرف مناسب و جادار آرد ، نمک و شکر را الک کرده ، سپس وسط آرد را گود می کنیم ، سپس مایع خمیر پف کرده، روغن مایع و تخم مرغ ها را با چنگال خوب به هم می زنیم.
بعد آنها را با آرد مخلوط کرده و آب ولرم را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر صاف یک دستی تهیه شود.
خمیر را کمی ورز داده و روی آن را می پوشانیم و در جای تقریباً گرمی قرار می دهیم تا خمیر ۱۵ دقیقه مانده و کمی جا بیفتد.
سپس روی میز کمی آرد می پاشیم و خمیر را به قطر ۲ سانتی متر بازکرده و کره را در وسط آن قرار داده و با چهار قسمت خمیر روی کره را می پوشانیم
و با وردنه ضربه های آرامی روی خمیر وارد کرده تا کره نرم شده و در خمیر کمی پهن شود.
بعد خمیر را به قطر یک سانتی متر باز کرده و آن را ۶ تا ۵ لا زده و آن را در جای خنک و یا در یخچال قرار می دهیم .
۲۰ دقیقه بعد خمیر را یک بار از طول و یک بار از عرض باز و بسته کرده و آن را ۶-۵ بار تا می زنیم و هر بار۲۰ دقیقه درجای خنک نگه می داریم.
بعد از ۶ دفعه، باز و بسته کردن خمیر در مرحله آخر آن را به قطر یک سانتی متر پهن کرده و شیرینی هایی از قبیل مدل صدفی، لوله ای ، نیمه ماه، گوشی، فرفره و مدل کراسان تهیه می کنیم.
شیرینی دانمارکی در ایران تقریبا مجلسی ترین شیرینی است که در مجالس مختلف از جمله عذا و شادی استفاده می شود و طرفداران بسیاری دارد.
مواد لازم کرم شیرینی دانمارکی
آرد ذرت یا آرد گندم :•: ۲ قاشق سوپخوری
شیر :•: ۵/۱ فنجان
کره :•: ۵۰ گرم
شکر :•: نصف فنجان
زرده تخم مرغ :•: یک عدد
وانیل یا پوست رنده شده لیمو :•: به مقدار کم
طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی
ابتدا زرده تخم مرغ و ۵۰ گرم از شکر را با وانیل خوب مخلوط می کنیم. باقیمانده شکر را با کره مخلوط کرده و آن را هم می زنیم تا نرم و سفید شود.
سپس شیر و آرد ذرت را مخلوط کرده و ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا غلیظ شود .
سپس زرده زده شده را اضافه کرده و به هم می زنیم. در نهایت کره را افزوده و کرم آماده شده را مورد مصرف قرار می دهیم.