آموزش طرز تهیه شیرینی کوکی دورنگ لاهیجان ساده و شکلاتی آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی کوکی دو رنگ مواد لازم شیرینی کوکی ••• رنگ اول (سفید ) ••• آرد :•: ۲۵۰ گرم کره :•: ۱۲۰ گرم زرده تخم مرغ :•: ۲ عدد شکر :•: ۱۰۰ گرم عصاره وانیل :•: ۱ قاشق غذاخوری آموزش […]
آموزش طرز تهیه شیرینی کوکی دورنگ لاهیجان ساده و شکلاتی
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی کوکی دو رنگ
مواد لازم شیرینی کوکی
••• رنگ اول (سفید ) •••
آرد :•: ۲۵۰ گرم
کره :•: ۱۲۰ گرم
زرده تخم مرغ :•: ۲ عدد
شکر :•: ۱۰۰ گرم
عصاره وانیل :•: ۱ قاشق غذاخوری
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی کوکی دو رنگ
••• رنگ دوم ( شکلاتی ) •••
آرد :•: ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو :•: ۷۰ گرم
کره :•: ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ :•: ۲ عدد
شکر :•: ۸۰ گرم
عصاره وانیل :•: ۱ قاشق غذاخوری
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی کوکی دو رنگ
طرز تهیه شیرینی کوکیز
برای تهیه خمیر کوکی رنگ سفید تمام مواد لازم را به صورت مرحله به مرحله داخل ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید.
در زمان اضافه کردن آرد باید دقت داشته باشید تا آرد گلوله نشود و ظاهر خمیر را خراب کند باید متداوم هم بزنید تا آرد صاف شود.
مخلوط همه مواد تشکیل دهنده با هم که به صورت خمیر درآمده است را با بسته بندی های پلاستیکی و در یخچال برای حدود ۲۰ دقیقه قرار می دهیم.
برای تهیه خمیر کوکی رنگ شکلاتی هم مثل مرحله اول عمل کنید. در مرحله ی بعدی خمیرهای رنگی را روی هم گذاشته و به صورت رول بپیچید.
از این رول مستطیل هایی ۱ سانتی متری به ضخامت ۲٫۵۴ اینچی ( همانطور که در تصویر مشاهده می کنید) جدا کرده و بر روی کاغذ چرب شده داخل سینی فر بچینید.
کوکی ها را به مدت ۱۵ دقیقه در درجه حرارت ۳۹۲ در جه فارن هاید و ۲۰۰ درجه ی سانتی گراد داخل فر قرار دهید.
کوکی ها آماده شده از فر خارج کنید و بعد از کمی سرد شدن انها را در سینی بچینید و از دست پخت خودتان لذت ببرید.