طرز پخت کیک شنی خوشمزه و مجلسی
طرز پخت کیک شنی خوشمزه و مجلسی

شاید اسم این کیک شنی برایتان کمى ناآشنا باشد، اما این نوع کیک یکى از محبوب‌ترین انواع کیک‌های عصرانه در کشورهاى عربی و ترکیه محسوب می‌شود.

به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من، کیک شنی خوشمزه است و بافتی نرم و اسفنجی دارد که رویه آن با یک لایه شیر عسلی کاور شده و پودر نارگیل به گونه‌ای روی آن پاشیده شده که شبیه شن دیده می‌شود و در واقع به همین خاطر است که اسم آن را کیک شنی گذاشته اند.
بیشتر بخوانید:طرز پخت شیرینی شاهپسند بدون فر
مواد لازم برای تهیه کیک شنی:ماست خامه ایی ۲/۳ پیمانه روغن مایع ۲/۳ پیمانهشکر ۲/۳ پیمانه تخم مرغ ۳ عددوانیل ۱/۴ قاشق چایخوریآرد سفید ۱ و ۱/۴ پیمانهبکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
مواد لازم برای رویه کیک شنی:شیر عسلی ۱/۴ قوطی پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه دستور طبخ کیک شنی:ماست خامه ای، روغن مایع، شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی مدت پنج دقیقه همزده تا یکنواخت شود.آرد و بکینگ پودر را که ۳ بار الک کرده ایم، به مواد کیک شنی اضافه کرده و با لیسک هم می‌زنیم.مایه کیک شنی را در سینی فر یا قالب به ابعاد نوزده در بیست و هشت سانت ارتفاع که از قبل کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم ریخته می‌شود.قالب را در فر گرم ۱۷۵ درجه به مدت ۲۵ دقیقه یا تا وقتی خلال چوبی تمیز از کیک بیرون بیاید می‌پزیم.کمی شعله بالا را روشن کرده تا روی کیک طلایی شود؛ که البته این مدت بستگی به فر‌های مختلف دارد.
طرز تهیه مواد رویه کیک شنی:بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردیم شیر عسلی را روی سطح کیک می‌مالیم.سپس پودر نارگیل بو داده (فاقد روغن تفت می‌دهیم) را روی سطح کیک ریخته می‌شود و بعداز خنک شدن برش می‌زنیم.منبع: آکاایران