آموزش طرز تهیه فالوده خانگی فوق العاده خوشمزه و مجلسی در خانه آموزش تهیه دسر و دستور تهیه فالوده مجلسی و خوشمزه در منزل مواد لازم فالوده نشاسته :•: ۲۵۰ گرم آب :•: ۲ لیوان گلاب :•: یک سوم لیوان آبلیمو :•: به میزان کافی آموزش تهیه دسر و دستور تهیه فالوده مجلسی و خوشمزه […]
آموزش طرز تهیه فالوده خانگی فوق العاده خوشمزه و مجلسی در خانه
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه فالوده مجلسی و خوشمزه در منزل
مواد لازم فالوده
نشاسته :•: ۲۵۰ گرم
آب :•: ۲ لیوان
گلاب :•: یک سوم لیوان
آبلیمو :•: به میزان کافی
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه فالوده مجلسی و خوشمزه در منزل
طرز تهیه فالوده
برای تهیه فالوده خانگی ابتدا در کاسه ای بزرگ آب و نشاسته را با هم مخلوط کنید و در قابلمه ای که نچسب باشد بریزید و زیر شعله را روشن و حرارت آن را ملایم کنید و مرتبا آن را هم بزنید تا مایع شما بجوشد.
بهتر است از قاشقی چوبی برای هم زدن استفاده کنید. پس از جوشیدن مواد گلاب را نیز بیفزایید و ۲۰ دقیقه مجددا مواد را هم بزنید تا جایکه مواد کشدار،غلیظ و سفت شود.
سپس مواد را بشکل یک توپ در وسط قابلمه جمع کنید. در کاسه ای بزرگ آب و یخ ریز دانه ای اما تعداد زیاد بریزید و جلو پنجره چرخ گوشت قرار دهید(جایکه گوشت فرم گرفته و چرخ شده از آن بیرون میآید) و چرخ گوشت را روشن کنید
و مایع در قابلمه را درون صفحه قیفی (گوشت خرد شده را درون آن میریزید) بریزید و کاسه یخ را جلو پنجره چرخ قرار دهید تا رشته های فالوده در کاسه یخ بریزید و آرام با دستکش رشته ها را در یخ زیر و رو کنید.
در آخر کمی یخ دانه ای کوچک و گلاب و شربت آبلیمو (آبلیمو و شکر و آب را با هم مخلوط کنید) به آن اضافه کنید و با لیمو ترش فالوده را تزئین کنید و نوش جان کنید.
در کنار فالوده می توانید مقداری بستنی سنتی هم تهیه نمایید. برای پیدا کردن آموزش بستنی سنتی در جستجوگر سایت کلمه “بستنی سنتی” را سرچ کنید.