ترشی موز، خوشمزه و مقوی
ترشی موز، خوشمزه و مقوی

دستور تهیه ترشی موز بسیار ساده است که در ادامه مقاله این ترشی خوشمزه و مجلسی به شما آموزش می‌دهیم

به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من، ترشی موز یک ترشی خوشمزه و مقوی است که به راحتی و در زمان کم آماده می‌شود. برای تهیه ترشی موز بهتر است از موز‌های سفت‌تر استفاده کنید تا ظاهر زیباتری داشته باشد و بعد از جا افتادن موز‌ها له نشوند.
بیشتر بخوانید: ترشی بیور؛ ترشی فلفل محلی همدانی
مواد لازم برای ترشی موز زردچوبه ۱ قاشق غذا خوریموز ۱ کیلودارچین ۱ قاشق غذا خورینمک ۱/۵ قاشق غذا خوریسرکه به میزان لازمپودر گل سرخ ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه ترشی موزاز موز‌های سفت و تازه برای تهیه ترشی استفاه کنید. موز‌ها را حلقه‌ای برش بزنید و رویشان نمک بپاشید و ۳ – ۴ ساعت زمان بدهید تا آب بیندازند و نرم شوند.دارچین، زردچوبه و پودر گل سرخ را با سرکه مخلوط کنید. موز‌ها را در شیشه مناسب بریزید و رویشان را مخلوط سرکه پر کنید و در شیشه را ببنید. ترشی موز را در یخچال بگذارید. بعد از یک هفته آماده است. برای تهیه این ترشی میتوانید از مخلوط موز و انبه هم استفاده کنید. اگر طعم سیاه دانه را دوست دارید میتوانید از آن در ترکیب ترشی استفاده کنید.ترشی موز و انبه مواد لازم ترشی موز و انبه موز ۲ عددانبه ۱ کیلو گرمشکر ۱/۴ پیمانهسرکه سفید به مقدار لازمنمک، فلفل قرمز، پودر دارچین ۱ ق چای خوریزنجبیل رنده شده ۱ ق غذا خوریطرز تهیه ترشی موز و انبهانبه را بشویید، پوست بگیرید و خرد کنید.یک عدد موز را به هماره انبه در مخلوط کن ریخته و پوره کنید و موز دیگر را به صورت نگینی خرد نمایید.در صورت تمایل میتوانید مقداری از انبه‌ها را هم به جای پوره کردن نگینی خرد کنید. زنجبیل را پوست گرفته رنده کنید. اگر زنجبیل تازه در دسترس ندارید میتوانید از پودر زنجبیل استفاده کنید. پوره میوه را با شکر، پودر دارچین، فلفل قرمی و نمک و زنجبیل رنده شده مخلوط کنید. میوه‌های نگینی خرد شده را به پوره اضافه کرده و داخل شیشه بریزید. روی مواد را با سرکه پر کنید و در شیشه را ببندید و در یخچال بگذارید. بعد از یک ماه ترشی شما آماده است. ترشی موز و سیبمواد لازم ترشی موز و سیب موز ۲ عدد (۴۰۰ گرم)سیب سبز (نگینی خردشده) ۲ عدد (۳۰۰ گرم)شکر ۴/۱ پیمانه (۲۶ گرم)نمک ۱ قاشق چای خوری (۷ گرم)زنجبیل تازه (رنده شده) ۱ قاشق چای خوری (۵ گرم)دارچین (پودر شده) ۱ قاشق چای خوری (۳ گرم)سرکه سفید به مقدار لازمطرز تهیه ترشی موز و سیبسیب را پوست گرفته و خرد کنید.موز را میتوانید به صورت پوره شده یا خرد شده به سیب اضافه کنید.شکر، نمک و ادویه‌ها را اضافه کرده و با مقداری سرکه مخلوط کنید. تمام مواد را داخل شیشه ریخته و رویش را با سرکه پر کنید. منبع: بیتوته