پاپ کورن مایکروویوی ممنوع!
پاپ کورن مایکروویوی ممنوع!

متخصصان تاکید می‌کنند که باید پاپ کورن مایکروویوی را کنار بگذارید و به جای آن پاپ کورن را روی گاز درست کنید.

به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من، در صورتی که پاپ کورن به روشی صحیح درست شود، حاوی مقدار زیادی مواد مغذی و ویتامین است. با این حال، گاهی اوقات این میان وعده مغذی با مقدار زیادی چربی، شکر و نمک همراه است که می‌تواند برای سلامت مضر باشد.
 
بیشتر بخوانید: ارزش غذایی و خواص ذرت
 
شاید اغلب افراد علاقه فراوانی به مصرف پاپ کورن داشته باشند اما از عوارض آن آگاه نباشند، مصرف پاپ کورن عوارض و مضراتی را برای سلامت بدن به همراه دارد.
 
 تقریبا هر کسی از خوردن پاپ کورن در حال تماشای تلویزیون لذت می برد. یکی از ساده ترین و سریعترین میان وعده پاپ کورن مایکروویو است و چیزی که آن را حتی لذت بخش تر می کند، طعم و مزه آن است. با این حال، آیا می دانستید که با خوردن ذرت بو داده روزانه، سلامتی خود را به خطر می اندازید؟  
 

 
عوارض پاپ کورن مایکروویوی برای سلامت بدن
 
۱. می تواند بیماری‌های انسدادی ریه را ایجاد کند
مطالعه ای انجام شده توسط محققان دانشگاه سینسیناتی در سال ۲۰۰۹ نشان داد که بیماریهای انسدادی ریه در میان کارکنان تولید ذرت مایکروویو گزارش شده است این مطالعه در چهار کارخانه تولید و پرورش ذرت مایکروویو انجام شد مشخص شد این کارکنان به علت قرار گرفتن در معرض خطر هشت برابر بیشتر افزایش انسداد مجاری هوایی را تجربه کردند.
 
آنها همچنین برونشیولیت دارند، که یک بیماری ریوی است که با انسداد مجاری هوایی همراه است. هنگامی که پخت و پز ذرت مایکروویو را در خانه انجام می دهید، برای جلوگیری از قرار گرفتن در معرض دیا ستیل، باید بسته را خلاف جهت باز کنید.
 
۲. پاپ کورن مایکروویو می تواند باعث سرطان شود
پاپ کورن مایکروویو همچنین شامل PFOAاست، که به عنوان یک پوشش غیر چسبنده در داخل کیسه های پاپ کورن برای جلوگیری از پس زدن روغن به خارج از کیسه استفاده می شود. در واقع، هر کیسه پاپ کورن مایکروویو حاوی تا ۳۰۰ میکروگرم PFOAاست . این ماده شیمیایی به عنوان یک سرطان زا شناخته شده است زیرا با سرطان پروستات و پانکراس همراه است.
 
۳. پاپ کورن چربی های ترانس بالایی دارد
چربی های ترانس همواره محبوب بوده و به طور گسترده ای توسط تولید کنندگان مواد غذایی مورد استفاده قرار گرفته اند، زیرا باعث افزایش طعم و عمر مفید می شود. چربی ترانس نسبت به کلسترول بالا، بیماری های قلبی عروقی و افزایش وزن قابل توجه ارتباط دارند.
اگر مواد تشکیل دهنده پاپ کورن مایکروویو را بررسی کنید، می بینید که چربی های ترانس بسیار زیاد است. ما همه به پاپ کورن به عنوان یک میان وعده کم کالری نگاه می کنیم، اما با مصرف منظم پاپ کورن مایکروویو، فقط شانس خود را برای رنج از بیماری ها افزایش می دهید.
 
۴. مواد شیمیایی می تواند به باروری مردانه آسیب بزند
همانطور که قبلا ذکر شد، مواد شیمیایی در پاپ کورن مایکروویو، که به عنوان ترکیبات PFCsشناخته می شوند، می توانند با ایجاد اختلال در فعالیت اندوکرین، بر کیفیت اسپرم در مردان تاثیر بگذارد.
مطالعه دیگری که توسط محققان دانمارک انجام شده است، دریافت در حالی که همه مردان مقدار مشخصی از این مواد شیمیایی را در بدن خود دارند، افراد دارای سطوح بالاتری ازPFCs دارای تعداد اسپرم کمتری هستند (۶.۲ میلیون اسپرم)
 
سوختگی: فرآیند پخت و پز ذرت در کیسه ها به آسانی می تواند باعث سوختگی های شدید صورت و دستان شود. آسیب دندان اکثر کیسه های پاپ کورن دارای چند دانه ناخالص هستند و این قطعات می توانند در دندان ها گیر کنند.
 
چربی، نمک و کالری. یک کیسه پت کورن مایکروویو با طعم کره می تواند حاوی ۲۴ گرم چربی، ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلی گرم نمک و حدود ۶۰۰ کالری باشد. اگرچه پاپ کورن مایکروویو از قبل درست شده دارای خطراتی است، اما می تواند میان وعده سالم باشد.
 

 
آنچه می توانید برای جلوگیری از ریسک پاپ کورن مایکروویو انجام دهید.
 
اگر در مورد استفاده از ذرت بو داده مایکروویو اصرار دارید:
قبل از اینکه آن را باز کنید، کیسه پاپ کورن را خنک کنید، که برخی از خطرات ریه از بین رود. پاپ کورن ارگانیک بخرید نه آنهایی که با مواد شیمیایی رشد کرده اند.
 
جایگزین های سالم را در نظر بگیرید:
 
از پاپ کورن پاپر استفاده کنید.
با استفاده از تکنیک های سنتی ذرت، یا با استفاده از ماشین پاپ کورن پاپر و یا به سادگی با یک قابلمه در آشپزخانه کار کنید. از یک روغن سالم مانند روغن زیتون یا روغن نارگیل استفاده کنید.
منبع:نمناک