آموزش تصویری طرز تهیه ژله هندوانه ای شکل برای مهمانی ها و مجالس آموزش تهیه دسر و دستور تهیه ژله هندوانه ای خوشمزه در منزل مواد لازم ژله هندوانه ای ژله سبز :•: ۱ عدد ژله قرمز :•: ۱ عدد ژله آلوئه ورا :•: ۱ عدد بستنی :•: به مقدار لازم تخمه یا شکلات :•: […]
آموزش تصویری طرز تهیه ژله هندوانه ای شکل برای مهمانی ها و مجالس
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه ژله هندوانه ای خوشمزه در منزل
مواد لازم ژله هندوانه ای
ژله سبز :•: ۱ عدد
ژله قرمز :•: ۱ عدد
ژله آلوئه ورا :•: ۱ عدد
بستنی :•: به مقدار لازم
تخمه یا شکلات :•: به مقدار لازم
آموزش تهیه دسر و دستور تهیه ژله هندوانه ای خوشمزه در منزل
طرز تهیه ژله هندوانه ای
برای تهیه ژله هندوانه ای ابتدا در کاسه ای یک لیوان آب جوش بریزید و ژله لیمو یا طالبی که به رنگ سبز هستند را در کاسه بریزید و روی کتری یا سماور در حال جوش قرار دهید و با قاشق ژله را هم بزنید
(بخار آب کتری باعث زودتر حل شدن ژله میشود) من در اینجا دیگر قصد ندارم یک لیوان آب سرد را اضافه کنم زیرا میخواهم ژله زودتر خودش را بگیرد به همین منظور در کاسه ای بزرگ ژله ام را میریزم
و کاسه ای کوچکتر و تمیز داخل این کاسه بزرگ میگذارم و با ملاقه آرام آب سرد در آن میریزم تا سنگین شود کمی و بالا نیاید که حالت گودی در ژله زیری ایجاد شود و در یخچال قرار میدهم.
(به این موضوع توجه کنید که کاسه باید بزرگ باشد تا ژله بعدی را که میخواهیم بریزیم و کاسه کوچک در آن قرار دهیم مایع ژله بیرون نریزد)۲۰الی ۳۰دقیقا زمان میبرد تا ژله کاملا بسته شود،
در این مدت شما وقت دارید لایه بعدی ژله را آماده کنید به این صورت که در کاسه ای یک لیوان آب جوش بریزید و ژله آلوئه ورا را به آن اضافه کنید و کاسه را روی کتری در حال جوش قرار دهید
و آرام هم بزنید،سپس یک عدد بستنی لیوانی وانیلی را در ژله قرار دهید و صبر کنید تا آب شود و کمی هم بزنید.
پس از گذشت ۲۰دقیقه سری به ژله بزنید زیرا نباید خیلی ژله سفت سفت شود اگر ژله کاملا بسته بود آن را از یخچال خارج کنید و آب در کاسه کوچک را آرام با ملاقه خارج کنید
و به جای آن کمی آب جوش بریزید و پس از نهایتا یک دقیقا آب داغ را خارج کنید با ملاقه و یک تکان به ظرف ژله بدهید تا کاسه کوچک از ژله جدا شود،حال ژله سبز شما کاملا بسته شده
،پس نوبت آن است که ژله بعدی را آرام آرام با ملاقه به روی ژله سبز بریزیم و مجددا یک کاسه کوچک روی آن قرار دهید و با ملاقه به حدی که کاسه کوچک کمی سنگین شود آب سرد در کاسه کوچک بریزید
و در یخچال قرار دهید وژله بعدی را آماده کنید،یک لیوان آب جوش را در کاسه ای بریزید و ژله آلبالو ویا هندوانه یا انار را در آن بریزید و روی کتری قرار دهید
(من بدلیل آنکه میخواهم ژله حسابی قرمزی داشته باشم ۱لیوان آب سر را اضافه نمیکنم)پس از گذشت ۲۰دقیقه سری به ژله بزنید اگر بسته بود،از یخچال خارج کنید
و آب کاسه کوچک را با ملاقه خارج کنید و آب جوش بریزید و کاسه را در بیاورید و ژله قرمز را بریزید و تعدادی شکلات و یا تخمه روی ژله بپاشید( یا پس از اینکه ژله خودش را گرفت بریزید)
و در یخچال بگذارید تا بسته شود.پس از ۲۰دقیقه اگر ژله بسته بود از یخچال خارج کنید و تکان محکمی به کاسه بدهید و ژله هندوانه ای را برگردانید و برش دهید و نوش جان کنید.
این ژله هم مانند ژله رولی و ژله میوه ای از دسر هایی هست که در شب یلدا در کنار غذا استفاده می شود.