آموزش کامل طرز تهیه املت فرانسوی ساده خوشمزه و شکم پر آموزش آشپزی و دستور پخت املت فرانسوی مجلسی و خوشمزه مواد لازم املت فرانسوی تخم مرغ :•: ۳ عدد کره :•: ۱ قاشق سوپخوری نمک و فلفل :•: به میزان کافی آموزش آشپزی و دستور پخت املت فرانسوی مجلسی و خوشمزه طرز تهیه املت […]
آموزش کامل طرز تهیه املت فرانسوی ساده خوشمزه و شکم پر
آموزش آشپزی و دستور پخت املت فرانسوی مجلسی و خوشمزه
مواد لازم املت فرانسوی
تخم مرغ :•: ۳ عدد
کره :•: ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل :•: به میزان کافی
آموزش آشپزی و دستور پخت املت فرانسوی مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه املت فرانسوی
برای تهیه املت فرانسوی ابتدا تخم مرغها را در کاسه ای بشکنید و با همزن آنها هم بزنید تا کاملا سفیده با زرده مخلوط شود (یا با چنگال هم بزنید) و نمک و فلفل به مقدار سلیقه شخصیتان روی تخم مرغ ها بپاشید و هم بزنید (اگر دوست دارید میتوانید سوسیس تفت داده یا کالباس ورقه ای نیز داخل آن بریزید)سپس تابه کوچکی را روی اجاق بگذارید و کره را درون تابه بیندازید و زیر شعله را زیاد کنید
کره را به تمام تابه بمالید حتی دیواره های آن تا کاملا کره ذوب شود.پس هنگامی که کره کف کرد و کف سپس فرونشست مایع را داخل تابه بریزید و روی آن را با چنگال هم سطح کنید.و برای آنکه مایع املت فرانسوی به تابه نچسبد دسته تابه را بگیرید و منظم تابه را عقب و جلو کنید.سپس با چنگال قسمتهای از روی املت که پخته نشده است را جابه جا کنید و از وسط به طرفین ببریدتا روی املت نیز مانند زیر آن بپزد.زمان آماده سازی این املت ۱دقیقه بیشتر طول نمیکشد.
با برشته شدن زیر املت فرانسوی و نرم شدن روی آن حتما املت پخته شده است.پس تابه را کمی کج کنید و با کفگیر نیمه املت را روی نیمه دیگرش برگردانید و اگر تمایل دارید لای املت پنیر پیتزا یا گوشت،مرغ،قارچ سرخ شده یا کالباس بریزید و بعد با چنگال املت را سر بدهید در بشقاب بگذارید و نوش جان کنید.
برای تهیه املت فرانسوری می توانید نسب به ذائقه خود موادی را حذف و مواد دیگری را جایگزین نمایید. ما در این دستور فقط بیس املت فرانسوی را اموزش داده ایم شما میتوانید به دلخواه موادی مانند قارچ یا کالباس وسط املت بریزید.