آموزش کامل طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی مازندران با سرکه و آبغوره آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی ناز خاتون خوشمزه شمالی مواد لازم ترشی نازخاتون بادمجان کبابی شده :•: ۱ کیلوگرم گوجه :•: ۳ عدد سیر :•: ۱ بوته ریحان قرمز چرخ شده :•: ۱ فنجان نعناع خشک :•: ۲ قاشق آبغوره یا […]
آموزش کامل طرز تهیه ترشی نازخاتون شمالی مازندران با سرکه و آبغوره
آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی ناز خاتون خوشمزه شمالی
مواد لازم ترشی نازخاتون
بادمجان کبابی شده :•: ۱ کیلوگرم
گوجه :•: ۳ عدد
سیر :•: ۱ بوته
ریحان قرمز چرخ شده :•: ۱ فنجان
نعناع خشک :•: ۲ قاشق
آبغوره یا سرکه :•: ۱/۵ لیوان
آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی ناز خاتون خوشمزه شمالی
طرز تهیه ترشی نازخاتون
برای تهیه ترشی ناز خاتون ابتدا لازم به ذکر میدانم که به این مطلب اشاره کنم ترشی ناز خاتون را در مازندران به عنوان خورشت نیز استفاده میکنند و این ترشی را میتوانید بلافاصله بعد از آماده شدن استفاده کنید.
ابتدا بادمجان ها را کبابی می کنیم سپس به قطعات کوچک مربع شکل خرد میکنیم بعد سیر تهیه شده را با گوشکوب خوب میکوبیم و کل مواد ترشی را با یکدیگر مخلوط و میکس میکنیم. ترشی آماده میل کردن است.
در ترشی نازخاتون می توانیم به جای آبغوره از سرکه هم استفاده کنیم البته در روش اصلی تهیه ترشی نازخاتون از آبغوره استفاده می شود.
اگر می خواهید ترشی نازخاتون شما ماندگاری بالایی داشته باشد بعد از اضافه کردن آبغوره مواد را ۵ دقیقه بجوشانید.
در برخی شهرها ترشی نازخاتون را به همراه برنج میل می کنند که شما همی می توانید این ترشی زیبا را یکبار به این صورت تست نمایید.