آموزش کامل طرز تهیه کیک کاکائویی خوشمزه و ساده در منزل آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک کاکائویی در منزل مواد لازم برای کیک کاکائویی کره :♣: ۱۳۵ گرم شکر :♣: ۲۲۵ گرم تخم مرغ :♣: ۳ عدد آرد :♣: ۲۷۵ گرم نمک :♣: اندک وانیل :♣: به میزان لازم کاکائو :♣: ۱۸ گرم […]
آموزش کامل طرز تهیه کیک کاکائویی خوشمزه و ساده در منزل
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک کاکائویی در منزل
مواد لازم برای کیک کاکائویی
کره :♣: ۱۳۵ گرم
شکر :♣: ۲۲۵ گرم
تخم مرغ :♣: ۳ عدد
آرد :♣: ۲۷۵ گرم
نمک :♣: اندک
وانیل :♣: به میزان لازم
کاکائو :♣: ۱۸ گرم
بیکنیگ پودر :♣: یک قاشق غذاخوری
آب سرد :♣: یک پیمانه یا ۲۰۰ گرم
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک کاکائویی در منزل
طرز تهیه کیک کاکائویی
برای تهیه کیک کاکائویی ابتدا کره و شکر را با تخم مرغ همزنی در ظرف بزرگی بهم بزنید تا سفید شود، زرده ها را نیز اضافه کرده بهم بزنید.
آرد، بیکینگ پودر، وانیل، کاکائو، آب سرد را به تدریج اضافه کرده کمی بهم بزنید تا مواد قاطی شود. سفیده تخم مرغ را بزنید تا سفت شود و با مواد بالا بصورت دورانی مخلوط کنید.
مایه را در قالب ریخته به مدت ۴۰ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه بپزید. کیک را بعد از اینکه از قالب جدا کردید بر روی یک توری قرار دهید و کیک را به دو قسمت ببرید که بخار آن خارج شود.
کیک را می توان با حدود ۳۰۰ گرم خامه یا تنها با پودر قند تزئین کرد. این کیک را مانند کیک اسفنجی می توان به عنوان کیک تولد خانگی تزیین کرد.