آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی ساده خانگی و خوشمزه فوری در منزل آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک اسفنجی ساده برای کیک تولد مواد لازم برای کیک اسفنجی ساده تخم مرغ ( جدا شده) :•: ۶ عدد شکر :•: ۱ پیمانه کرم تارتار :•: ۱ قاشق چایخوری وانیل یا رنده پوست پرتقال :•: به […]
آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی ساده خانگی و خوشمزه فوری در منزل
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک اسفنجی ساده برای کیک تولد
مواد لازم برای کیک اسفنجی ساده
تخم مرغ ( جدا شده) :•: ۶ عدد
شکر :•: ۱ پیمانه
کرم تارتار :•: ۱ قاشق چایخوری
وانیل یا رنده پوست پرتقال :•: به میزان کافی
آرد ( الک شده) :•: ۱ و نیم پیمانه
بیکینگ پودر :•: ۱ قاشق چایخوری
نمک :•: کمی
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک اسفنجی ساده در منزل
طرز تهیه کیک اسفنجی ساده
برای تهیه کیک اسفنجی ساده ابتدا زرده تخم مرغ را با نصف شکر و وانیل انقدر با همزن برقی یا دستی میزنیم تا سفید شود.
سپس سفیده تخم مرغ را ابتدا با کرم تارتار زده تا به اندازه کافی کف کند سپس نصف شکر را اضافه می کنیم. می زنیم تا کاملا سفت شود.
آرد و بیکینک پودر را به آرامی مخلوط می کنیم تا مایه یکدست شود. در زمان اضافه کردن آرد باید مواد را پیوسته هم بزنیم تا آرد گوله گوله نشود.
در پایان در قالب فر را با کمی روغن مایه چرب می کنیم و مایه کیک را کف ظرف می ریزیم و صافش می کنیم.
سپس مایه کیک را در فر با درجه حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد بمدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم تا کاملا کیک اسفنجی ما مغز پخت شود.
از این کیک می توان به عنوان بیس و پایه کیک تولد خانگی هم استفاده کرد. بزودی روش تهیه کیک اسفنجی بدون فر را هم در سایت قرار می دهیم.