طرز تهیه کوکوی قارچ و سیب زمینی کوکو قارچ سیب زمینی یکی از کوکوهای معروف ایرانی است. این غذای خوشمزه مانند دیگر کوکوها جزو غذاهای حاضری محسوب می شود که خیلی فوری می شود آنرا تهیه کرد. در ادامه با آموزش پخت کوکو قارچ با ما همراه باشید. مواد لازم کوکوی قارچ و سیب زمینی […]
کوکو قارچ سیب زمینی یکی از کوکوهای معروف ایرانی است. این غذای خوشمزه مانند دیگر کوکوها جزو غذاهای حاضری محسوب می شود که خیلی فوری می شود آنرا تهیه کرد. در ادامه با آموزش پخت کوکو قارچ با ما همراه باشید.
مواد لازم کوکوی قارچ و سیب زمینی
« سیب زمینی خرد شده :: ۴۰۰گرم »
« قارچ خرد شده :: ۲۰۰ گرم »
« سیر له شده :: ۲ حبه »
« تخم مرغ زده شده :: ۱ عدد »
« پیاز خرد شده :: ۱ قاشق غذاخوری »
« نمک و فلفل :: به مقدار لازم »
« آرد :: به مقدار لازم »
« روغن :: به مقدار لازم »
« کره :: ۲ قاشق غذاخوری »
آموزش آشپزی و دستور تهیه کوکوی قارچ و سیب زمینی خوشمزه
طرز تهیه کوکوی قارچ و سیب زمینی
برای تهیه کوکوی قارچ ابتدا سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه در قابلمه حاوی آب جوش و نمک بپزید و سپس آبکش نموده و با پشت چنگال آنها را له کنید.
در همین فاصله کره را در تابه ریخته قارچ و سیر را به آن اضافه کرده به مدت پنج دقیقه تفت دهید.سپس روغن اضافی آنرا خارج کنید.
سیب زمینی، نمک، فلفل، سیر، قارچ، پیاز و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده کاملا هم بزنید .
مخلوط را چهار قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل کوکوی گرد دربیاورید و روی آنها آرد پاشیده تا کاملا آغشته شود.
روغن را در تابه گرم کرده و کوکو را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت سرخ کنید تا طلایی شود.