طرز تهیه زیتون پرورده زیتون پرورده از چاشنی های معروف ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم و مزه بسیار مطبوعی دارد ، برای بدن بسیار مفید می باشد. زیتون پرورده علاوه بر اینکه یک چاشنی خوشمزه است ، فواید بسیاری نیز برای بدن دارد. زیتون پرورده از معروف ترین سوغاتی های شمال کشورمان است. […]
طرز تهیه زیتون پرورده
زیتون پرورده از چاشنی های معروف ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم و مزه بسیار مطبوعی دارد ، برای بدن بسیار مفید می باشد. زیتون پرورده علاوه بر اینکه یک چاشنی خوشمزه است ، فواید بسیاری نیز برای بدن دارد. زیتون پرورده از معروف ترین سوغاتی های شمال کشورمان است. در این مطلب به ساده ترین شکل ممکن آموزش طرز تهیه زیتون پرورده خانگی را برای شما آماده کرده ایم ، برای مشاهده این اموزش با ما همراه باشید.
مواد لازم زیتون پرورده | |
زیتون بدون هسته | ۵۰۰ گرم |
مغز گردو | ۳۰۰ گرم |
رب انار | ۲ پیمانه |
پودر نعناع | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر آویشن | ۱ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
دانه انار خشک شده | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه زیتون پرورده
برای تهیه زیتون پرورده باید زیتون ساده تهیه کنیم که اگر در دسترس نبود می توانیم از زیتون شور یا ترش هم برای تهیه زیتون پرورده استفاده کنیم. برای از بین بردن طعم شوری یا ترشی زیتون آنرا به مدت زمان یک ساعت در یک ظرف پر از آب می ریزیم تا کاملا خیس بخورد.
برای خیس خوردن زیتون یک ساعت زمان کافی است و نباید بیشتر از یک ساعت زیتون ها را بخیسانیم. زیتون ها را آبکشی می کنیم و در یک ظرف بزرگ می ریزیم. رب انار ، آبلیمو و گردوی چرخ شده را به زیتون ها اضافه می کنیم و مواد را خوب می سابیم.
در مرحله بعد نعناع خشک و آویشن ، روغن زیتون و دانه انار خشک را اضافه می کنیم و خوب با مواد مخلوط می کنیم. حالا زیتون پرورده را در یخچال قرار میدهیم تا خنک و آماده سرو شود. اگر گردوی بیشتری استفاده کنیم علاوه بر اینکه رنگ زیتون ما روشن تر می شود طعم ان نیز بهتر خواهد شد.