آموزش کامل طرز تهیه سوپ قارچ و جو پرک خوشمزه با شیر و مرغ آموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ قارچ و جو خوشمزه و مقوی با شیر مواد لازم برای سوپ قارچ و جو « جو پرک :•: ۱ لیوان » « قارچ خرد شده :•: ۲ لیوان » « هویج :•: ۳ عدد […]
آموزش کامل طرز تهیه سوپ قارچ و جو پرک خوشمزه با شیر و مرغ
آموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ قارچ و جو خوشمزه و مقوی با شیر
مواد لازم برای سوپ قارچ و جو
« جو پرک :•: ۱ لیوان »
« قارچ خرد شده :•: ۲ لیوان »
« هویج :•: ۳ عدد »
« شیر :•: ۲ لیوان »
« سیر :•: ۳ حبه »
« سینه مرغ :•: ۱ عدد »
« خامه :•: ۵ قاشق غذاخوری »
« کره :•: ۲ قاشق غذاخوری »
« شوید ، نمک و فلفل :•: به مقدار لازم »
آموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ قارچ و جو خوشمزه و مقوی با شیر
طرز تهیه سوپ قارچ و جو پرک با شیر
برای تهیه سوپ قارچ ابتدا درون قابلمه ای ۵ لیوان آب بریزید سپس سینه مرغ ، جو پرک ، نمک و فلفل را بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید
تا در مدت زمان ۲ الی ۳ ساعت آرام آرام با هم بپزند و جو لعاب بیندازد ، در اواسط پخت مرغ می توانید هویج نگینی خرد شده یا رنده شده را اضافه کنید.
پس از این مدت زمان و پخت مواد ، سینه مرغ را خارج کنید و بصورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنید و دوباره درون قابلمه برگردانید
سپس کره ، شیر داغ و قارچ خرد شده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ الی ۳۰ دقیقه دیگر سوپ با حرارت ملایم بپزد.
پس از آماده شدن سوپ جو ، خامه را اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید سپس درون کاسه های سوپخوری بریزید و با شوید خشک و کمی خامه سوپ شیر ، قارچ و جو خود را تزئین کنید و نوش جان نمایید.
سوپ قارچ از پرطرفدارترین و محبوب ترین سوپ هاست که در رستوران ها هم در کنار سوپ جو سرو می شود.