آموزش کامل طرز تهیه خورش ماهی خوشمزه و مجلسی جنوب
آموزش کامل طرز تهیه خورش ماهی خوشمزه و مجلسی جنوب

طرز تهیه خورش ماهی خورش ماهی یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که شباهت هایی به خورش قلیه ماهی دارد. این خورش خوشمزه در بعضی شهرهای جنوب کشور به عنوان یکی از مجلسی ترین غذاها تهیه و سرو می شود. مقدار مواد لازم استفاده شده در این دستور برای ۴ نفر […]

طرز تهیه خورش ماهی

خورش ماهی , طرز تهیه خورش ماهی , دستور پخت خورش ماهی , o,va lhid

خورش ماهی یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که شباهت هایی به خورش قلیه ماهی دارد. این خورش خوشمزه در بعضی شهرهای جنوب کشور به عنوان یکی از مجلسی ترین غذاها تهیه و سرو می شود.

مقدار مواد لازم استفاده شده در این دستور برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است. در صورتی که می خواهید برای تعداد کمتر یا بیشتری خورش ماهی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه خورش ماهی با می پاتوق همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماهی متوسط بدون استخوان۴ عدد
گوجه فرنگی متوسط۲ عدد
رب خرما۲ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط۲ عدد
رب گوجه فرنگییک قاشق غذاخوری
روغن مایعبه اندازه کافی
نمک ، فلفل و ادویه ماهیبه اندازه کافی

طرز تهیه خورش ماهی

ابتدا ماهی ها را پس از تمیز کردن و شستشو به صورت فیله برش دهید ( باید از ماهی های بدون استخوان استفاده کنید ) سپس مقداری ادویه ماهی روی ماهی ها بپاشید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید تا ماهی ها کمی طعم دار شوند سپس ماهی ها را به همراه مقداری روغن مایع در یک تابه بریزید و سرخ کنید.

ماهی ها را که سرخ کردید ، آنها را کنار بگذارید سپس پیاز را خرد کنید و در یک قابلمه مناسب تفت دهید تا نرم شود پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید و در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

گوجه فرنگی ها را به صورت ریز خرد کنید و به همراه یک فنجان آب به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزند و آب اضافی مواد تبخیر شود سپس ماهی ها را به همراه رب خرما اضافه کنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد سپس با برنج سرو کنید.


همچنین ببینید :

باقلا قاتق | خورش هویج | خورش مرغ | خورش متنجن

3/5 - (5 امتیاز)