آموزش طرز تهیه خورشت باقلا قاتق خوشمزه با باقالی سبز و شوید آموزش آشپزی و دستور پخت باقلا قاتق خوشمزه و مجلسی در منزل مواد لازم خورشت باقلاقاتق سیر تازه :•: ۳ حبه باقالی :•: ۳ پیمانه شوید تازه یا خشک :•: ۱ پیمانه تخم مرغ :•: ۲ عدد نمک و زردچوبه :•: به مقدار […]
آموزش طرز تهیه خورشت باقلا قاتق خوشمزه با باقالی سبز و شوید
آموزش آشپزی و دستور پخت باقلا قاتق خوشمزه و مجلسی در منزل
مواد لازم خورشت باقلاقاتق
سیر تازه :•: ۳ حبه
باقالی :•: ۳ پیمانه
شوید تازه یا خشک :•: ۱ پیمانه
تخم مرغ :•: ۲ عدد
نمک و زردچوبه :•: به مقدار لازم
روغن :•: به مقدار لازم
در صورت تمایل می توانید گوشت مرغ یا اردک در باقلا قاتق بریزید تا طعم بهتری را تجربه کنید.
آموزش آشپزی و دستور پخت خورش باقلا قاتق خوشمزه و مجلسی در منزل
طرز تهیه خورشت باقلاقاتق
برای تهیه باقلاقاتق ابتدا باقلا را ۴ الی ۵ ساعت در کاسه ای از آب جوش بریزید و ۲ الی ۳ بار آب آن را عوض کنید و پوست آن ها را بگیرید و از وسط یک برش دهید تا به دو نیم تقسیم شوند.
سیر را پوست بگیرید و ریز خرد کنید ( اگر بوی سیر شما را اذیت می کند می توانید از پودر سیر استفاده کنید ) سپس شویدها را پاک کنید و بشورید و در آبکش بگذارید
تا آب آن برود و بر روی تخته بگذارید و با چاقو خرد کنید البته خیلی خرد ریز نشود. ( در صورت نبود شوید تازه از شوید خشک هم می توان استفاده کرد )
در تابه ای روغن مایع بریزید و زیر شعله را کم کنید تا زمانی که کمی داغ شد ، سیر را بریزید و تفت دهید تا طلایی شود بعد باقلا و شوید و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید
و ۲ لیوان آب در تابه بریزید تا بجوش بیاید و در تابه را بگذارید تا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه باقلا بپزد و آب آن تبخیر شود و آب بسیار کمی خورشت داشته باشد.
پس از گذشت ۱۵دقیقه در تابه را بر دارید و از باقلا یکی را امتحان کنید اگر پخته بود و آب آن تقریبا تبخیر شده بود نمک به مقدار دلخواه بریزید و تخم مرغ ها را در ابتدا در کاسه ای بشکنید
که از سالم بودنش مطمئن شوید سپس به مواد تابه اضافه کنید و زیر شعله را کم کنید تا بمرور زمان تخم مرغ ها بسته و پخته شود و زیر شعله را خاموش کنید و خورشت باقلاقاتق را در خورشت خوری بکشید.
توصیه ما اینست که خورش باقلاقاتق را مانند دیگر خورش های معروف ایرانی مثل خورش کرفس و یا قورمه سبزی با برنج سرو کنید. در کنار این خورش خوشمزه می توانید از انواع ترشی های محبوب ایرانی مثل ترشی کلم قرمز یا ترشی گل کلم نیز استفاده نماییید.