آموزش کامل طرز تهیه مربای پوست پسته با پوست پسته تازه و خام آموزش دستور تهیه مربا و طرز درست کردن مربای پوست پسته خوشمزه در منزل مواد لازم مربای پوست پسته پوست پسته :•: ۲۵۰ گرم شکر :•: نیم کیلو هل :•: به میزان لازم گلاب :•: ۱ فنجان جوهر لیمو :•: ۱/۳ قاشق […]
آموزش کامل طرز تهیه مربای پوست پسته با پوست پسته تازه و خام
آموزش دستور تهیه مربا و طرز درست کردن مربای پوست پسته خوشمزه در منزل
مواد لازم مربای پوست پسته
پوست پسته :•: ۲۵۰ گرم
شکر :•: نیم کیلو
هل :•: به میزان لازم
گلاب :•: ۱ فنجان
جوهر لیمو :•: ۱/۳ قاشق چای خوری
زعفران :•: ۴ قاشق غذا خوری
خلال پسته :•: ½ فنجان
آموزش دستور تهیه مربا و طرز درست کردن مربای پوست پسته خوشمزه در منزل
طرز تهیه مربای پوست پسته
برای تهیه مربای پوست پسته ابتدا پوست پسته ها را بگیرید و آنها را خوب بشورید و در کاسه بزرگی بریزید و روی آن را آب سرد بگیرید
و بمدت ۳ ساعت بگذارید بماند سپس پوست پسته ها را از آب سرد در آورید و داخل یک قابلمه آب در حال جوش بریزید
پس از گذشته چند ثانیه پوست پسته را درون آبکشی بریزید و مجددا داخل آب سرد بریزید و بعد از ثانیه ای دوباره در آب در حال جوش بریزید. این کار را چندین بار انجام دهید.
سپس پوست پسته ها را داخل قابلمه بریزید و یک فنجان آب ، شکر ، گلاب و زعفران را به آن بیفزایید و شعله را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مرور غلیظ شود.
حدودا ۱۰ دقیقه قبل از خاموش کردن زیر قابلمه پسته های خلال شده و جوهر لیمو را اضافه میکنیم. برای شکرک نزدن مربا جوهر لیمو میزنیم.
در آخر وقتی که مربای پوست پسته به غلظت کافی رسید قابلمه را از روی شعله بر دارید و بگذارید تا مربا سرد شود.
بعد از اینکه مربای پوست پسته شما خنک شد آنرا در شیشه بریزید و در جای خشک و خنک نگهدای کنید تا مربا سالم باقی بماند.