خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه خمیر پیتزا ساده و نرم پف دار و خوشمزه در منزل

آموزش کامل طرز تهیه خمیر پیتزا ساده و نرم پف دار و خوشمزه در منزل

تاریخ انتشار : 7 آذر 1396 - 13:48

آموزش کامل طرز تهیه خمیر پیتزا ساده و نرم پف دار و خوشمزه در منزل

خمیر پیتزا,طرز تهیه خمیر پیتزا,خمیر پیتزا بدون مخمر,خمیر پیتزا ایتالیایی,خمیر پیتزا فوری,خمیر پیتزا سریع

آموزش آشپزی و دستور تهیه خمیر پیتزا خوشمزه

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

″″ آرد سفید :•: 350 گرم ″″

″″ روغن مایع :•: 3 قاشق غذا خوری ″″

″″ شکر :•: 1 قاشق چایخوری ″″

″″ مخمر فوری :•: دو قاشق مرباخوری ″″

″″ آب یا شیر گرم :•: یک پیمانه ″″

″″ نمک :•: یک قاشق چایخوری ″″

پیتزا مخلوط با مایکروفر , طرز تهیه پیتزا مخلوط در خانه , پیتزا مخلوط خوشمزه قابلمه تستر مایکرویو

خمیر پیتزا,طرز تهیه خمیر پیتزا,خمیر پیتزا بدون مخمر,خمیر پیتزا ایتالیایی,خمیر پیتزا فوری,خمیر پیتزا سریع

آموزش آشپزی و دستور تهیه خمیر پیتزا پفکی و خوشمزه

طرز تهیه خمیر پیتزا

رعایت اندازه های داده شده در تهیه خمیر بسیار مهم هست ، پس سعی کنید دقیق اندازه گیری کنید.اگر مواد را به اندازه نریزید ممکن است خمیر شما شل یا سفت شود.

مخمر رو باید 15 دقیقه در ظرفی در بسته درون آب گرم بگذارید تا حجمش دو برابر بشه. اگر دو برابر نشد و اصطلاحا عمل نیامد مخمر شما خراب است و قابل استفاده نیست.

آرد و نمک و شکر را با هم الک می کنیم و روغن را به مخلوط اضافه می کنیم. مخمری را که عمل کرده بود اضافه می کنیم و آبی یا شیری را که از قبل گرم کردیم کم کم به مواد اضافه می کنیم.

البته گرمای آب یا شیر باید به قدری باشد که دست را نسوزاند. حدود 50 تا 60 درجه کافی است. در این مرحله که آب یا شیر را کم کم اضافه میکنید، باید با یک دست مخلوط را هم بزنیند، چرا که مقدار آب یا شیری که استفاده میشود به آرد بستگی دارد و ثابت نیست.

موساکا غذای یونانی,طرز تهیه موساکا,دستور پخت موساکا سیب زمینی,موساکا گوشت

خمیر پیتزا,طرز تهیه خمیر پیتزا,خمیر پیتزا بدون مخمر,خمیر پیتزا ایتالیایی,خمیر پیتزا فوری,خمیر پیتزا سریع

دستور پخت نان پیتزا

آب یا شیر را آنقدر اضافه کنیدن که چسبندگی اش از بین برود و به دست بچسبد. برای اطمینان بهتر است اول یک پیمانه آب را بریزید و مخلوط کنین و اگر کم بود بقیه را قاشق قاشق اضافه کنید. بعد خمیر را روی سطح صافی بگذارید و ورز دهید.

هروقت هم خمیر چسبنده شد میتونید کمی آرد بپاشید. بعد از ده دقیقه ورز دادن خمیر لطیف و نرم و کش داری بدست میاید. خمیر را در ظرف چرب شده ای بذارید و رویش را بپوشانید و یک ساعت در جای گرم قرار بدهید تا ور بیاید و حجمش دو برابر شود.

برای اینکه خمیر ترد تری داشته باشید بهتر است آنرا در یخچال بگذارید تا به آرامی ور بیاید ، اکثر فست فودها هم خمیر پیتزا را از شب قبل آماده می کنند. استفاده از شیر بجای آب باعث می شود طعم

مطبوع تری داشته باشید.

به این موضوع توجه داشته باشید که اگر بخواهید خمیر پیتزای 5 دقیقه ای تهیه کنید امکانش هست ولی باید توقع کیفیت از این خمیر پیتزا 5 دقیقه ای نداشته باشد.

پیشنهاد ما اینست که حتما خمیر پیتزا را یک شب قبل تهیه کنید تا در زمان پخت مانند پیتزای فست فودها نرم و تو خالی و حجیم باشد.

پیتزا فوری با نان تست,طرز تهیه پیتزا فوری با نان تست,پیتزا آسان و سریع با نان تست

آموزش کامل طرز تهیه خمیر پیتزا ساده و نرم پف دار و خوشمزه در منزل

منبع : دونفره 2nafare.com

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم