آموزش کامل طرز تهیه ترشی آلبالوی تازه و آلبالو خشک با شکر آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی آلبالو در منزل مواد لازم برای ترشی آلبالو « آلبالوی تازه یا آلبالوی خشک :•: ۱ کیلو » « سرکه :•: به مقدار لازم » « نمک :•: ۱ قاشق غذاخوری » « شکر :•: ۱ […]
آموزش کامل طرز تهیه ترشی آلبالوی تازه و آلبالو خشک با شکر
آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی آلبالو در منزل
مواد لازم برای ترشی آلبالو
« آلبالوی تازه یا آلبالوی خشک :•: ۱ کیلو »
« سرکه :•: به مقدار لازم »
« نمک :•: ۱ قاشق غذاخوری »
« شکر :•: ۱ قاشق چایخوری »
آموزش تهیه ترشی و دستور تهیه ترشی آلبالو در منزل
طرز تهیه ترشی آلبالو
برای تهیه ترشی آلبالو ابتدا آلبالوها را پاک کرده و تمیز می شوییم و می گذاریم تا آب آن کاملا خشک شود.
درون شیشه ریخته و به مقداری که سرکه روی آلبالوها را کاملا بپوشاند سرکه و نمک را اضافه کرده و در نهایت یک قاشق مرباخوری هم شکر به آن افزوده تا خیلی مزه ترش و تیزی نداشته باشد.
یک قاشق مرباخوری شکر کافی می باشد و خود همان یک قاشق مزه آن را کاملا ملایم می کند.
ظرف را در جای خشک و خنک قرار دهید تا ترشی عمیل بیاید. بعد از یک هفته می توانید از ترشی آلبالو استفاده کنید و لذت ببرید.
این ترشی برای تزیین سفره های میهمانی بسیار شیک و خوش طعم می باشد و اصطلاحا جزو ترشی های مجلسی محسوب می شود.