میگو یکی از محبوبترین خوراکهای دریایی است که به دلیل پروتئین و فسفر بالا بسیار هم مغذی است. میگو بافت نرم و خامهای دارد و طعم دریا را به خوبی در ذهنت تداعی می کند.
به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من، میگو تنها غذایی است که به هر حالت که طبخ شود چه سرخ شده، کبابی و سوخاری گرفته تا بخارپز و در سوپ و یا سایر، باز هم طعم دریایی و خوشمزه خود را حفظ میکند. یکی از بهترین روشهای پخت میگو که طرفداران زیادی دارد روش پخت با سیر و عسل میباشد که بین آشپزها بسیار شناخته شده است. به همین دلیل در ادامه تصمیم داریم طرز تهیه این غذای لذیذ و خوشمزه دریایی را به شما عزیزان آموزش دهیم. طرز تهیه میگوی سیر و عسل:مواد لازم برای تهیهی میگوی عسلی:عسل ۳ قاشق غذاخوریسس سویا کم سدیم ۱، ۳ قاشق غذاخوریتکههای فلفل خرد شده (اختیاری) یک چهارم قاشق چایخوریزنجبیل تازه خرد شده ۱ قاشق چایخوری سیر خرد شده ۲-۳ حبه (حدود ۱ قاشق غذاخوری)میگو پوست کنده و تمیز شده حدود ۳۰۰ گرمروغن زیتون ۱ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاه به مقدار لازمپیازچهی خرد شده برای تزیین ۲ قاشق غذاخوریبرنج قهوهای پخته (برای سرو) به مقدار لازمکلم بروکلی یا سایر سبزیجات (برای سرو) به مقدار لازمطرز تهیه میگوی عسلی:عسل، سس سویا، تکههای فلفل (در صورت استفاده)، زنجبیل و سیر را با هم در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و کنار بگذارید.در یک کاسه متوسط دیگر، میگو و روغن زیتون را اضافه کنید. به میگوها نمک و فلفل آسیاب شده اضافه کنید و آن را مخلوط کنید و به آن مدتی استراحت بدهید تا میگوها کاملا مزه دار شوند.اگر عجله دارید اشکالی ندارد استراحت ندهید.یک تابه را روی حرارت متوسط تا زیاد گرم کنید. میگوها را داخل تابه قرار بدهید به صورتی که یک لایه از میگوها ته تابه چیده شده باشند. میگوها را از یک طرف بپزید تا خوب طلایی شوند، حدود ۱-۲ دقیقه. میگوها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم پخته شوند. سپس مخلوط سیر و عسل را داخل آن بریزید و هم بزنید و اجازه بدهید میگوها بپزند. در صورت تمایل میتوانید میگوها را از سس خارج کنید تا زیاد نپزند و سفت نشوند. اجازه بدهید سس سفت شود؛ و میزان آن کم شود.برنج قهوهای را بپزید و در ظرف سرو بریزید و میگو را با سس غلیظ شده و سبزیجات روی برنج قرار بدهید و در صورت تمایل با ساقههای پیازچه تزیین کنید.نکاتی برای تهیهی میگوی عسلی:•دقت کنید رگ پشت میگوها کاملا گرفته شوند، زیرا سبب تلخ شدن آن میشوند.• میگوها را زیاد نپزید، زیرا باعث سفت شدن آن میشود.• در صورت تمایل میتوانید برای مزه دار کردن میگو از زعفران دمکرده هم استفاده کنید.• این غذا بابرنج قهوهای سرو میشود، اما میتوانید از برنج سفید هم تهیه کنید.• برای پخت این غذا ابتدا برنج را تهیه کنید و سپس میگو را طبخ بدهید تا زمان دم کشیدن برنج میگو بپزد و به صورت داغ میل شود.• اگر سس شما دیر غلیظ و کم شد میتوانید مقداری از سس را برداری تا کم شود. دقت کنید عسل با حرارت بالا میسوزد.• میتوانید از سبزیجات به صورت خام و یا بخارپز شده استفاده کنید.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
منبع: آکاایران