طرز پخت کیک برنج و گوجه
طرز پخت کیک برنج و گوجه

یکی از سوال هایی است که اکثر خانمها به دنبال بهترین جواب برای آن هستند. انتخاب نوع غذاست که اهمیت زیادی در سلامت جسمی و حتی روحی دارد.

به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من، کیک برنج و گوجه، غذایی خوشمزه و ساده است که به راحتی می توان برای وعده ناهار یا شام آماده کرد.طرز تهیه کیک برنج گوجه فرنگی:۲۵۰ گرم (۱ فنجان) برنجنمک و فلفل۳۰۰ میلی لیتر (۱ پیمانه) سس گوجه فرنگی۱۵ گرم (۱ قاشق غذاخوری) رب گوجه فرنگی½ پیاز، خرد شده۵۰۰ میلی لیتر (۲ فنجان) آبگوشت سبزیجات۱۰۰ گرم (½ فنجان) پنیر تیز خرد شده۲۰۰ گرم (۱ فنجان) پنیر خرد شده۱ قاشق چایخوری گیاهان مخلوط ایتالیاییخرده نانروغن زیتونروش تهیه:مقداری روغن زیتون را در یک تابه گرم کنید و پیاز خرد شده را تفت دهید تا شفاف شود (حدود ۱ دقیقه).برنج آربوریو را اضافه کنید و ۱ دقیقه بیشتر هم بزنید.برنج و پیاز را با نمک، فلفل، گیاهان خشک و رب گوجه فرنگی ترکیب کنید. بعد از حدود یک دقیقه دیگر سس گوجه فرنگی و چند ملاقه آب گوشت را داخل تابه بریزید.با هم زدن و افزودن آبگوشت به تدریج، به مدت حدود ۱۰ دقیقه، یا تا زمانی که برنج به حالت دندانی درآید، آن را بپزید. ½ فنجان پنیر اضافه کنید و هم بزنید.برنج را کنار بگذارید تا کمی خنک شود (حدود ۱۰ دقیقه).ظرف را با روغن زیتون مسواک زده و روی آن را با آرد سوخاری بپوشانید. نیمی از برنج را در ظرف پهن کنید. ۱ فنجان پنیر اضافه کرده و روی آن را با برنج باقیمانده بپوشانید.کیک برنج را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید، سپس با احتیاط روی بشقاب بچرخانید و دوباره به ظرف برگردانید تا از طرف دیگر خرد شود.بعد از حدود ۷ دقیقه دیگر، روی بشقاب سرو بریزید و بلافاصله آن را سرو کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی