برای رسیدن به ثروت سن شما اهمیتی ندارد و کافی است در مسیر صحیح قرار بگیرید و به همین جهت می خواهیم در ادامه مطلب یک حوزه پولساز و پردرآمد به نام تولید کالباس را به شما معرفی کنیم.
کالباس گوشت
یکی از نکاتی که دانستن آن برای خریداران کالباس بسیار مهم است و می توانند مطابق با آن برنامه ریزی کنند، قیمت کالباس مارتادلا و کالباس گوشت است در واقع عوامل مختلفی در قیمت گذاری این محصول تاثیر دارند که در ادامه مطلب، به ذکر آن می پردازیم. یکی از عوامل مهم و موثر، کیفیت کالباس است در واقع اگر شما این محصول را از دست فروشها تهیه کنید چون معلوم نیست از چه گوشتی تهیه شده و آیا استاندارد است یا نه؟ قیمت آن ارزان است ولی چنان چه کالباس با درصد گوشت بالا و خالص تهیه شده باشد مسلما قیمت بالاتری نیز دارد.
نوع بسته بندی، برند، نشان استاندارد، تاریخ تولید، انقضا و طرح روی بسته همگی از عوامل موثر بر قیمت هستند یقینا اگر کالباس، بسته بندی درست با تمام این موارد را داشته باشد، سالم و قیمت بالاتری نسبت به ارقام بی کیفیت دارد. نوسانات بازار تاثیر شدیدی روی قیمت کالباس گوشت می گذارد چرا که با افزایش قیمت گوشت، قیمت نهایی کالباس نیز افزایش می یابد، لازم به ذکر است میزان عرضه و تقاضا، حجم خرید و نحوه خرید و فروش نیز تاثیر خود را می گذارند.
کالباس قارچ
عموم مردم هنگام خرید کالباس قارچ و مرغ تفاوت انرا با ژامبون نمی داند باید بگویم که تنها این دو از لحاظ مواد مصرفی با هم دیگر تفاوت دارند و طرز تهیه و پخت این دو یکسان می باشد برای کالباس قارچ از انواع گوشت و مواد افزودنی برای تهیه ان استفاده شده است ولی برای ژامبون از گوشت ران حیوانات و مواد افزودنی استفاده شده است.
از انجایی که در بین بیشتر مردم، کالباس قارچ و مرغ از محبوبیت بالاتری نسبت به ژامبون و سوسیس و سایر محصولات پیداکرده است، نمایندگان فروش این محصول در سراسر ایران، این محصول را با بالاترین کیفیت در اختیار عموم مردم گذاشته اند و حتی در بعضی از نمایندگان فروش این محصول را در حضور مشتری اماده و به دست مشتری می رسانند تا مشتری صحت و سلامتی کالباس را با چشم ببینید.مجموعه ما با استفاده از بهترین مواد و بالاترین کیفیت و همچنین با استفاه از بروزترین دستگاه های مدرن و با رعایت بهداشت توانسته است به تولید مرغوب ترین کالباس درجه یک بپرازد شما عزیزیان می توانید برای خرید این محصول برای مغازه و یا فروشگاه ها پروتئینی به صورت عمده از طریق سایت ما خریداری نمایید.
کالباس خشک
اصلیترین فرق کالباس خشک و معمولی مربوط به درصد گوشت به کار رفته در آن است. به کالباسی که در آن بین ۳۰ درصد تا ۵۰ درصد از گوشت گاو یا مرغ استفاده شده باشد کالباس معمولی یا مارتادلا میگویند.اگر میزان گوشت در کالباس بیشتر از مارتادلا شود و میزان گوشت مرغ یا گاو در آن بین ۶۰ درصد تا ۸۰ درصد باشد به آن کالباس خشک میگویند. در واقع کالباس خشک را میتوانیم همان کالباس مارتادلا بدانیم که در آن گوشت بهصورت نگینی استفاده شده است.
خوب است بدانید که کالباس مارتادلا را در ایتالیا به این نام میخوانند ولی در آلمان نام دیگری دارد و به آن کالباس لیونر میگویند. البته کالباس مارتادلا با لیونر تفاوتهایی دارد و این تفاوتها مربوط به اضافه کردن پسته و چربی به مارتادلا است. در ادامه هم بد نیست به ژامبون اشاره کنیم.گوشت ژامبون را ابتدا دودی میکنند و بعد آن را طبخ میکنند؛ به همین علت گوشت ژامبون دودی است و ۸۰ تا ۹۰درصد آن را گوشت تشکیل میدهد.