آموزش کامل طرز تهیه املت یونانی خوشمزه با اسفناج و پنیر پیتزا آموزش آشپزی و دستور پخت املت یونانی مجلسی و خوشمزه مواد لازم املت یونانی تخم مرغ :•: ۸ عدد پنیر پیتزا :•: ۱ فنجان آویشن :•: ۲ قاشق چایخوری نمک و فلفل :•: به میزان لازم روغن زیتون :•: ۴ قاشق چایخوری […]
آموزش کامل طرز تهیه املت یونانی خوشمزه با اسفناج و پنیر پیتزا
آموزش آشپزی و دستور پخت املت یونانی مجلسی و خوشمزه
مواد لازم املت یونانی
تخم مرغ :•: ۸ عدد
پنیر پیتزا :•: ۱ فنجان
آویشن :•: ۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل :•: به میزان لازم
روغن زیتون :•: ۴ قاشق چایخوری
پیاز خرد شده :•: یک دوم فنجان
اسفناج :•: ۲ فنجان
آموزش آشپزی و دستور پخت املت یونانی مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه املت یونانی
برای تهیه املت یونانی ابتدا اسفناجها را پاک کنی و بشورید و در ابعاد متوسط خرد کنید و در تابه ای روغن زیتون بریزید و روی اجاق روشن قرار دهید و اسفناجها را در تابه بریزید و نمک وفلفل به آن بیفزایید وتفت دهید تا اسفناجها نرم شوند و بعد از تابه خارج کنید در بشقابی کنار بگذارید.
تخم مرغها را در کاسه ای بشکنید و هم بزنید و پنیر پیتزا و نمک وفلفل و آویشن را به آن بیفزایید و مخلوط کنید. پیاز ها را پوست بگیرید و خرد کنید و درتابه ای ۲ قاشق روغن زیتون بریزید و پیازها را ۵ دقیقه در آن تفت دهید و اسفناج های نرم شده را درون تابه بریزید و با پیاز مجددا تفت دهید
سپس مواد در کاسه را (تخم مرغ و پنیر)اضافه کنید و دیگر هم نزنید و روی حرارت کم بمدت ۲۰دقیقه صبر کنید تا املت یونانی بپزد و در بشقابی بگذارید و نوش جان کنید. در فر نیز از قبل باید فر را روشن کنید و بمدت ۴۵ دقیقه بگذارید در فر بماند تا روی املت یونانی نیز کاملا پخته شود.
این املت شباهت زیادی به پیتزا مخلوط دارد و می توانید مواد دیگری را جایگزین کنید و یا اینکه اضافه کنید مانند ژامبون یا گوشت مرغ پخته شده.