طرز تهیه ناگت گیاهی با سویا+فیلم
طرز تهیه ناگت گیاهی با سویا+فیلم

ناگت یکی از غذا‌های مورد علاقه ایرانی‌ها بویژه جوانان است که می‌توان با مواد و طعم‌های مختلف آن را درست کرد.

 
به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من، ناگت گیاهی یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و سالم بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ناگت گیاهی همراه ما باشید.مواد لازم برای ناگت گیاهی و سالمسویا ۲۰۰ گرملوبیا سفید ۱۰۰ گرمپودر پیاز یک قاشق غذاخوریسیر ۲ حبهپودر تخم کتان یک قاشق غذا خوریسیب زمینی ۱ عددتخم مرغ ۱ عددشیر نصف پیمانهآرد نانسس خردلطرز تهیه ناگت گیاهیمرحله اولبرای تهیه ناگت گیاهی خوشمزه ابتدا لوبیا را از حداقل ۶ ساعت قبل داخل یک کاسه آب قرار می‌دهیم تا نفخ آن گرفته شود، سپس آبکشی می‌کنیم و به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می‌ریزیم.مرحله دومدر این مرحله قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم نخود به مدت یک ساعت بپزد، سپس آنرا آبکشی می‌کنیم و داخل مخلوط کن می‌ریزیم. در ادامه جو پرک را به همراه شیر گیاهی به مخلوط کن اضافه می‌کنیم.مرحله سومحالا پیاز و سیب زمینی را پوست می‌گیریم، سپس به صورت ۴ قارچ خرد کرده و به همراه مقداری پودر سیر، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه و پنیر و تخم مرغ به مخلوط کن اضافه می‌کنیم و مواد را به خوبی میکس می‌کنیم تا کاملا یکدست شوند.مرحله چهارمدر این مرحله یک کاسه آب جلوی دستمان قرار می‌دهیم، سپس پودر سوخاری را داخل یک کاسه می‌ریزیم و آنرا نیز جلوی دستمان قرار می‌دهیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن اضافه می‌کنیم.
بیشتر بخوانید:طرز تهیه ترشه تره خوشمزه گیلانی+ فیلممرحله پنجمتوجه داشته باشید برای اینکه روغن کمتر جذب ناگت‌ها شود، بهتر است از روغن سرخ کردنی استفاده کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، دستمان را با آب خیس می‌کنیم، سپس به اندازه یک نارنگی از مواد بر می‌داریم و در دستانمان شکل می‌دهیم.
مرحله ششمسپس آنرا درون پودر سوخاری (آموزش درست کردن پودر سوخاری خونگی) می‌غلطانیم تا کاملا پوشش داده شود. در ادامه درون روغن داغ می‌اندازیم تا سرخ شود. به همین ترتیب تمام مایه ناگت را آماده کرده و سرخ می‌کنیم.مرحله هفتم

پس از اینکه هر دو سمت ناگت‌ها کاملا طلایی شد، آن‌ها را از روغن خارج کرده و روی دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در پایان ناگت‌ها را در ظرف مورد نظرمان می‌چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می‌کنیم.
آموزش پخت ناگت گیاهی

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی