به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من، کمتر کسی است که عاشق غذاهای ایرانی باشد و با خورشتهای ترش و شیرین میانهای نداشته باشد. از خورشت فسنجان گرفته تا آلو اسفناج، همه بخاطر طعم ملسشان پرطرفدار و پای ثابت سفرههای ایرانی شدهاند. اگر شما هم یکی از هواداران طعم ترش و شیرین هستید و میخواهید تنوعی در رژیم غذایی روزانهتان داشته باشید همین امروز دست بکار شوید.مواد لازم: مرغ:۴ تکهآلو خورشتی: ۲۰ تا ۲۵ عددپیاز: ۲ عددرب گوجه:۱ قاشق غذاخوری دارچین: مقداریشکر:۱ قاشق غذا خوریزعفران: ۱ قاشق غذاخورینمک، فلفل، زردچوبه، روغنطرز پخت:ابتدا پیازها را به صورت نگینی خورد می کنیم تفت می دهیم تا سبک شودسپس تکه های مرغ را با پیاز تفت می دهیم و رب را به آن اضافه می کنیم تا زمانی که رب کامل سرخ شود و خوش رنگ شود .مقداری زردچوبه و پودر فلفل سیاه به آن اضافه کرده و تفت می دهیم ، در ادامه شکر را با آب جوش مخلوط کرده به خورشت اضافه می کنیم تا طعم ملس به خورشت بدهیم و در مرحله بعد چوب دارچین را به مواد اضافه کرده و آب جوش را به مواد اضافه می کنیم و به غذا نمک می زنیم و می گذاریم با حرارت ملایم گوشت مرغ بپزد ،آلو ها را از قبل خیس می کنیم و می شوریم و یک ربع آخر به غذا اضافه می کنیم و می گذاریم جا بی افتد . برای چاشنی غذا در آخر به آن آبلیمو اضافه می کنیم.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی