آموزش کامل طرز تهیه هات داگ تنوری رستورانی با قارچ و پنیر پیتزا دستور آشپزی و طرز تهیه ساندویچ هات داگ خوشمزه و مجلسی در خانه مواد لازم هات داگ تنوری نان ساندویچ :•: ۸ عدد سس مایونز :•: به مقدار لازم سوسیس هات داگ :•: ۸ عدد خیار شور :•: ۱/۲ فنجان کره :•: […]
آموزش کامل طرز تهیه هات داگ تنوری رستورانی با قارچ و پنیر پیتزا
دستور آشپزی و طرز تهیه ساندویچ هات داگ خوشمزه و مجلسی در خانه
مواد لازم هات داگ تنوری
نان ساندویچ :•: ۸ عدد
سس مایونز :•: به مقدار لازم
سوسیس هات داگ :•: ۸ عدد
خیار شور :•: ۱/۲ فنجان
کره :•: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز :•: ۱/۲ پیاز
فلفل سبز شیرین :•: ۴۰۰ گرم
قارچ :•: ۸ عدد
پنیر چدار :•: ۱ فنجان
دستور آشپزی و طرز تهیه ساندویچ هات داگ خوشمزه و مجلسی در خانه
طرز تهیه هات داگ تنوری
برای تهیه هات داگ تنوری ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه ساتیگراد قرار دهید تا گرم شود،سپس پوست سوسیس ها را بگیرید و در سیخ جوجه گردان فر سوسیس ها را دانه دانه فرو کنید
بعد ۲ قاشق روغن را در پیاله ای بریزید و چاقو را در روغن بزنید و سپس روی سوسیس ها شیار ایجاد کنید تا تمام سوسیس چاک خورده باشد
و روی آنها پودر سیر،پودر فلفل،آویشن یا هر ادویه ای که دوست دارید بپاشید و سوسیس ها را در فر قرار دهید و روی حالت جوجه گردان قرار دهید تا تماما نقاط سوسیس گریل شود.
اگر فر در دسترس شما نیست میتوانید در قابلمه ای کوچک ۱/۳ روغن سرخ کردنی بریزید و زیر شعله را کم کنید تا بمرور روغن داغ شود
سپس روی سوسیس ها با چاقو شیارهای ایجاد کنید و در روغن داغ آرام قرار دهید و پس از سرخ شدن در صافی بگذارید تا روغن اضافه آن برود.
قارچ ها خرد کنید و در تابه ای با روغن تفت دهید تا بخوبی نرم و پخته شوند . سپس کنار بگذارید تا زمان اماده کردن هات داگ درون نان ساندویچ قرار دهیم.
خیارشور ها را نگینی خرد کنید.سپس داخل نان ساندویجی ها را خالی کنید و سس مایونز را در نان پخش کنید تا به تمام نان آغشته شود
و هر یک سوسیس را در یک نان قرار دهید و روی سوسیس خیارشور بگذارید و در سینی نانها را کنار هم به ترتیب بگذارید.
پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و در تابه کره را بیندازید و زیر شعله را کم کنید تا کره آب شود سپس پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم شود و بعد فلفل سبزها را خرد کنید
و به مواد تابه بیفزایید و با هم مخلوط کنید و در آخر مواد تابه را به همراه قارچ روی نان و سوسیس هات داگ بریزید و با پنیر روی مواد را بپوشانید.
(با آب پاشی خیلی کم اب روی پنیر بپاشید تا بهتر پخته و کش دار شود) و در هر نان را در فویلی آلومینیومی قرار دهید تا نان نسوزد و برای آب شدن کامل پنیر با چاقو چند سوراخ ریز روی قسمتی که
پنیر ریخته اید ایجاد کنید و در فر قرار دهید تا با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۳۰ دقیقه هات داگ شما آماده و نوش جان کنید. هات داگ ار می توانید با سس سفید و کچاب سرو کنید.