«کوکو تره»، غذایی سبک مناسب  شام
«کوکو تره»، غذایی سبک مناسب  شام

اگر شما هم از آن دسته افزادی هستید که به تنوع غذایی اهمیت بالایی می‌دهید می‌توانید این غذای لذیذ و خشومزه را هم در منوی غذایی تان قرار دهید.

به گزارش سرویس وبگردی پاتوق من، کوکو تره یکی از انواع کوکو‌های خوشمزه و سالم ایرانی است که از نظر ظاهری شباهت زیادی به کوکو سبزی دارد. کوکوی تره در برخی شهر‌های کشور به عنوان یک غذای مجلسی پرطرفدار به همراه گردو و زرشک طبخ می‌شود.
بیشتر بخوانید: وقتی برنج شفته شد، چه کنیم؟
 مواد لازم:تخم مرغ ۲ عددتره ۴۰۰ گرمسیر ۲ حبهگردو ۲ عددزرشک و روغن سرخ‌کردنی به‌مقدار لازمنمک و فلفل به‌مقدار دلخواه
طرز تهیه:
تره‌ها را بعد از شستن و خشک کردن حسابی ریز خرد کنید.زرشک‌ها را بشورید و در آبکش بریزید و گردو‌ها را هم بعد از مغز کردن خرد کنید.سیر را هم رنده ریز کنید و کنار بگذارید.در ظرفی جداگانه تخم مرغ‌ها را با نمک و فلفل حسابی هم بزنید.تره‌های خرد شده و گردو و زرشک را هم به مخلوط مایه کوکو اضافه کنید و بعد از اضافه کردن سیر رنده شده دوباره هم بزنید تا مایه کوکو یک دست شود.در ماهیتابه روغن را داغ کنید و از مایه کوکو در آن بریزید و پخش کنید.بعد از نیم ساعت کوکو را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود.