آموزش کامل طرز تهیه میرزا قاسمی رشتی شمالی خوشمزه و اصل آموزش آشپزی و دستور پخت میرزا قاسمی خوشمزه و مجلسی اصل شمال مواد لازم برای طبخ میرزا قاسمی بادمجان :•: ۵ عدد متوسط گوجه فرنگی تازه :•: ۲ عدد سیر :•: یک حبه تخم مرغ :•: ۳ عدد روغن ، فلفل و نمک :•: […]
آموزش کامل طرز تهیه میرزا قاسمی رشتی شمالی خوشمزه و اصل
آموزش آشپزی و دستور پخت میرزا قاسمی خوشمزه و مجلسی اصل شمال
مواد لازم برای طبخ میرزا قاسمی
بادمجان :•: ۵ عدد متوسط
گوجه فرنگی تازه :•: ۲ عدد
سیر :•: یک حبه
تخم مرغ :•: ۳ عدد
روغن ، فلفل و نمک :•: به مقدار لازم
آموزش آشپزی و دستور پخت میرزا قاسمی خوشمزه و مجلسی اصل شمال
طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی
در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم ، پس از آن بادمجان ها را ساطوری می نماییم .
حال نوبت به گوجه فرنگی ها می رسد ، گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را می گیریم و سپس خرد می کنیم.
سیر را در ظرف جدا به خوبی می کوبیم و داخل روغن داغ که از قبل در تابه روی اجاق آماده شده است می ریزیم تا کمی سیر ها سرخ شود.
سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم ؛ این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم.
دستور پخت میرزا قاسمی با بادمجان کبابی
حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می دهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط می کنیم
و انقدر هم می زنیم تا بسته شده و سرخ شود بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها را با هم مخلوط می کنیم. میرزا قاسمی ما آماده شده و می توانید آنرا در دیس کشیده و سرو کنید.
برای تزیین میرزا قاسمی می توانیم تخم مرغ ها را در قالب قرار بدهیم و در آخر روی میرزا قاسمی بگذاریم تا غذای ما زیباتر جلوه کند ،
همچنین می توانیم میرزا قاسمی را مانند کشک بادمجان با سبزی خوردن تازه سرو کنیم تا لذتش دو چندان شود.
نکاتی در مورد میرزا قاسمی
می توانید برای اینکه رنگ میرزا قاسمی زیباتر جلوه کنید از یک قاشق رب گوجه فرنگی و مقداری کمی زردچوبه در میرزا قاسمی خود استفاده کنید ،
همچینین اگر حوصله داشته باشید و گوجه ها را هم به جای آب پز کردن کبابی کنید طعم بهتری خواهید داشت.
اگر می خواهید میرزا قاسمی را در فر تهیه کنید باید از قبل فر را با ۲۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید و بعد از اینکه تمام مواد میرزا قاسمی را اضافه کردید آنرا را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید.
اگر از طعم کبابی بادمجان خوشتان نمی آید می توانید بادمجان ها را آبپز کنید و سپس در مواد میرزا قاسمی اضافه کنید البته طعم میرزا قاسمی با مزه بادمجان کبابی شناخته می شود.