آموزش کامل طرز تهیه آش بادمجان سبزوار خوشمزه و بسیار مقوی آموزش آشپزی و دستور تهیه آش بادمجان مقوی و خوشمزه مواد لازم برای تهیه آش بادمجان «« گوشت سردست آبگوشتی :•: ٣٠٠ الی ۴٠٠ گرم »» «« پیاز :•: یک عدد متوسط »» «« بلغور گندم :•: ٢۵٠ گرم »» «« لوبیا سفید :•: […]
آموزش کامل طرز تهیه آش بادمجان سبزوار خوشمزه و بسیار مقوی
آموزش آشپزی و دستور تهیه آش بادمجان مقوی و خوشمزه
مواد لازم برای تهیه آش بادمجان
«« گوشت سردست آبگوشتی :•: ٣٠٠ الی ۴٠٠ گرم »»
«« پیاز :•: یک عدد متوسط »»
«« بلغور گندم :•: ٢۵٠ گرم »»
«« لوبیا سفید :•: ١٠٠ گرم »»
«« لوبیا قرمز :•: ١٠٠ گرم »»
«« نخود :•: ١٠٠ گرم »»
«« لوبیا چیتی :•: ١٠٠ گرم »»
«« پیاز خلالی سرخ شده :•: ۴ قاشق غذاخوری »»
«« بادمجان :•: یک کیلو »»
«« کشک :•: ۲۰۰ گرم »»
«« نمک، فلفل و زردچوبه :•: به مقدار لازم »»
«« نعنا داغ و سیر داغ :•: به مقدار لازم »»
آموزش آشپزی و دستور تهیه آش بادمجان مقوی و خوشمزه
طرز تهیه آش بادمجان
برای تهیه آَ بادمجان ابتدا گوشت را شسته و به همراه پیاز در قابلمه ریخته میگذاریم تا خوب بپزد و بعد از پخت ریش ریش میکنیم. سپس بادمجان ها را پوست کنده، نمک پاش میکنیم تا تلخاب آن خارج شود.
بعد از نیم ساعت بادمجان ها را با دستمال خشک کرده و در روغن سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. بعد از خنک شدن آنها را مربع مربع خرد میکنیم.
در مرحله بعدی تمام حبوبات را که از قبل خیس کرده ایم را میگذاریم خوب بپزه. سپس به بلغور پخته اضافه میکنیم.
بعد پیاز را خلالی خرد کرده و سرخ می کنیم و دو قاشق مربا خوری زردچوبه به پیاز اضافه کرده بعد از کمی تفت به مواد بالا که همان بلغور و حبوبات هست می افزاییم.
پس از ان گوشت پخته شده و خرد شده و بادمجان سرخ شده و خرد شده را هم به مواد بالا اضافه می کنیم
و خوب هم میزنیم تا آش خوب جا بیفته. زمانی که آش کشدار و غلیظ شد ۱۰۰ گرم از کشک را هم به اش اضافه میکنیم.
در مرحله اخر هم در یک ظرف جدا سیر داغ و پیاز داغ و نعنا داغ درست کرده و به همراه ١٠٠ گرم مابقی کشک را برای تزئین آش استفاده میکنیم.
این آش در مناطق مختلف کشور با روش های مختلفی طبخ می شود ، در برخی مناطق از گوشت در آش بادمجان استفاده نمی شود و کاملا گیاهی طبخ می شود.