خانه » آشپزی و تغذیه » انواع مربا و ترشی » آموزش کامل طرز تهیه مربای آلبالو و گیلاس خانگی خوشمزه و سالم

آموزش کامل طرز تهیه مربای آلبالو و گیلاس خانگی خوشمزه و سالم

تاریخ انتشار : 1 آبان 1396 - 10:07

آموزش کامل طرز تهیه مربای آلبالو و گیلاس خانگی خوشمزه و سالم

مربای آلبالو و گیلاس,طرز تهیه مربای آلبالو و گیلاس,مربای آلبالو و گیلاس خانگی,مربای آلبالو و گیلاس خوشمزه

آموزش دستور تهیه و طرز درست کردن مربای آلبالو و گیلاس در منزل

مواد لازم مربای آلبالو

آلبالو و گیلاس تازه :•: ۱ کیلو

شکر :•: ۱ کیلو

وانیل شکری :•: ۱ قاشق چایخوری

مارمالاد زردآلو , طرز تهیه مارمالاد زردآلو , مارمالاد زردآلو با ژلاتین

مربای آلبالو و گیلاس,طرز تهیه مربای آلبالو و گیلاس,مربای آلبالو و گیلاس خانگی,مربای آلبالو و گیلاس خوشمزه

آموزش دستور تهیه و طرز درست کردن مربای آلبالو و گیلاس در منزل

طرز تهیه مربای آلبالو

برای تهیه مربای آلبالو ابتدا دم آلبالو گیلاس ها را گرفته و آنها را تمیز بشویید ، سپس اگر دستگاه هسته گیر دارید با دستگاه هسته ها را جدا کنید.

اگر هم ندارید به آرامی طوری که آلبالو گیلاس ها له نشود هسته آنها را جدا کرده و درون ظرف لعابی قرار دهید

و شکر را لایه لایه به آلبالو و گیلاس ها اضافه کنید و به مدت ۷ الی ۸ ساعت در یخچال قرار داده تا شکر کاملا در آلبالو گیلاس ها حل شود.

سپس روی شعله قرار دهید تا به جوش آید. مراقب باشید لحظه جوش آمدن کمی کف کرده از ظرف سرریز نگردد و بگذارید تا شکر قوام بیاید در آخر کار وانیل را اضافه و شعله را خاموش نمایید.

اگر می خواهید از شهد مربا شربت آلبالو تهیه کنید می توانید مقدار شکر را دو کیلو کرده و موقعی که مربا پخته شد آن را جدا کرده و مجددا بگذارید

تا کاملا شهد غلظت پیدا کرده فقط همیشه وانیل را آخر کار استفاده نمایید. در صورت زیاد جوشیدن وانیل ، مزه آن رو به تلخی خواهد رفت.

می توانید شکر مربا را کمی بیشتر بگیرید و در اخر شربت باقیمانده مربا را هم به عنوان شربت آلبالو و گیلاس مصرف کنید. فقط باید در زمان مصرف کمی از شربت را با یک لیوان آب مخلوط نمایید.

لواشک ترش,لواشک خوشمزه,طرز تهیه لواشک,لواشک میوه ای

آموزش کامل طرز تهیه مربای آلبالو و گیلاس خانگی خوشمزه و سالم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم