خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه املت دنور خوشمزه و مجلسی برای صبحانه و عصرانه

آموزش طرز تهیه املت دنور خوشمزه و مجلسی برای صبحانه و عصرانه

تاریخ انتشار : 15 شهریور 1396 - 12:24

آموزش طرز تهیه املت دنور خوشمزه و مجلسی برای صبحانه و عصرانه

املت دنور , دستور تهیه املت دنور , طرز پخت املت دنور

آموزش آشپزی و دستور پخت املت دنور خوشمزه و مقوی برای صبحانه

مواد لازم املت دنور

روغن زیتون :•: 1 قاشق غذا خوری

پیاز خرد شده :•: ¼ فنجان

فلفل دلمه ای قرمز :•: ¼ فنجان

فلفل دلمه ای سبز :•: ¼ فنجان

کره :•: 1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ :•: 2 عدد

نمک و فلفل :•: به میزان لازم

کالباس :•: 1/4 فنجان

پنیر چدار :•: 100 گرم

شیر :•: ½ فنجان

کالباس خانگی مرغ , طرز تهیه کالباس خانگی مرغ , دستور تهیه کالباس خانگی با مرغ

املت دنور , دستور تهیه املت دنور , طرز پخت املت دنور

آموزش آشپزی و دستور پخت املت دنور خوشمزه و مقوی برای صبحانه

طرز تهیه املت دنور

برای تهیه املت دنور  ابتدا فلفل دلمه ای ها را میشویید و به صورت نگینی مربعی خرد میکنید ، سپس پیاز را هم پوست میگیرید ونگینی خرد میکنید و در تابه ای روغن زیتون میریزید و اجاق را روی شعله ملایم قرار دهید

سپس فلفل دلمه ای خرد شده را با پیاز و کالباس خرد شده راداخل تابه بریزید وتفت دهید تا جایی که نرم شوند. تخم مرغها را در کاسه ای بریزید سپس شیر ،نمک ،فلفل به آن بیفزایید وبا همزن خوب مخلوطشان کنید تا یکدست شوند.

داخل تابه کره را بندازید تا داغ شود بعد نصفی از مایع همزده شده را کف تابه بریزید تا سفت شود آنگاه فلفل دلمه ای و پیازو کالباس تفت داده شده را در گوشه مایع همزده شده بریزیدو روی آن را پنیر چدار رنده شده بریزید تا رویش را کاملا بپوشاند

نیمه دیگر مایع همزده شده را روی نیمه مواد تفت داده شده و پوشانده با پنیر برگردانید. در تابه را برای3تا 5دقیقه میگذاریم تا پنیر آب شود و در بشقابی املت دنور را سرو و نوش جان کنید.

سالاد الویه,طرز تهیه سالاد الویه,سالاد الویه مجلسی,سالاد الویه برای 4 نفر,سالاد الویه خوشمزه

آموزش طرز تهیه املت دنور خوشمزه و مجلسی برای صبحانه و عصرانه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم