خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش شیرینی پزی » آموزش طرز تهیه کیک یزدی یا فنجانی اصل یزد خانگی و خوشمزه

3t21

آموزش طرز تهیه کیک یزدی یا فنجانی اصل یزد خانگی و خوشمزه

تاریخ انتشار : ۲۰ تیر ۱۳۹۵ - ۹:۰۹

آموزش طرز تهیه کیک یزدی یا فنجانی اصل یزد خانگی و خوشمزه

کیک یزدی , طرز تهیه کیک یزدی خوشمزه , دستور پخت کیک یزدی یا کیک فنجانی

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک یزدی اصل و خوشمزه در منزل

مواد لازم برای کیک فنجانی

تخم مرغ :•: 2 عدد

وانیل :•: 1 قاشق چایخوری

جوش شیرین :•: 1 قاشق چای خوری

هل :•: مقداری

شکر :•: 150 گرم

آرد :•: 300 گرم

روغن مایع :•: 150 گرم

ماست :•: 100 گرم

کیک تولد , طرز تهیه کیک تولد ساده , دستور پخت کیک تولد خانگی

کیک یزدی , طرز تهیه کیک یزدی خوشمزه , دستور پخت کیک یزدی یا کیک فنجانی

آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک یزدی اصل و خوشمزه در منزل

طرز تهیه کیک یزدی

همه مواد را به جز آرد با هم به خوبی به وسیله ی هم زن برقی مخلوط می کنیم تا پف کرده و سفت شود بعد از آن آرد را الک می کنیم و آرام آرام به مواد اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا گلوله نشود.

خمیر را درون قیف می ریزیم و کاغذ شیرینی چرب شده را داخل کاسه های مخصوص کیک  می گذاریم و از مایع درون ان می ریزیم. بعد از اتمام کار کیک ها را درون فر با درجه حرارت 280 سانتی گراد می چینیم تا کیک ها پف کرده و روی آنها قهوه ای شود.

 کیک گیلاس , طرز تهیه کیک گیلاسی , دستور پخت کیک گیلاس در خانه با فر

آموزش طرز تهیه کیک یزدی یا فنجانی اصل یزد خانگی و خوشمزه


به نظر شما این مطلب چند ستاره ارزش دارد ؟
امتیاز 3.91 ( 142 رای )
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
بستن تبلیغ
بستن تبلیغ