طرز تهیه کیک یزدی کیک یزدی یکی از کیک های پر طرفدار ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است متعلق به شهر یزد می باشد. این کیک خوشمزه در مراسم های مناسبتی در میان مردم به همراه شربت یا شیر پخش می شود. با این اموزش به راحتی می توانید در منزل کیک […]
طرز تهیه کیک یزدی
کیک یزدی یکی از کیک های پر طرفدار ایرانی است که همانطور که از نامش مشخص است متعلق به شهر یزد می باشد. این کیک خوشمزه در مراسم های مناسبتی در میان مردم به همراه شربت یا شیر پخش می شود. با این اموزش به راحتی می توانید در منزل کیک یزدی تهیه کنید. در ادامه با طرز تهیه کیک یزدی با ما همراه باشید.
مواد لازم کیک یزدی | |
آرد | ۳۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
جوش شیرین | ۱ قاشق چای خوری |
هل | مقدار کمی |
شکر | ۱۵۰ گرم |
روغن مایع | ۱۵۰ گرم |
ماست | ۱۰۰ گرم |
طرز تهیه کیک یزدی
برای تهیه کیک یزدی ابتدا همه مواد را به جز آرد با هم به خوبی به وسیله ی هم زن برقی مخلوط می کنیم تا پف کرده و سفت شود بعد از آن آرد را الک می کنیم و آرام آرام به مواد اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا آرد گلوله نشود.
خمیر را درون قیف می ریزیم و کاغذ شیرینی چرب شده را داخل کاسه های مخصوص کیک می گذاریم و از مایع درون ان می ریزیم.
بعد از اتمام کار کیک ها را درون فر با درجه حرارت ۲۸۰ سانتی گراد می چینیم تا کیک ها پف کرده و روی آنها قهوه ای شود. پس از پخت کامل کیک ها را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شوند ، سپس در ظرف مورد نظرمان می چینیم.
کیک یزدی یکی از محبوب ترین کیک های ایرانی است که در مراسم های مناسبتی بیشتر کاربرد دارد.